| BitKode a întrebat:

Am o pasiune aparte pentru masini si motociclete dar sunt prea mic sa dau de permis asa ca am vorbit cu parinti si sunt dispusi sa imi cumpere o masina preferata mea e dacia 1310 cu conditia sa nu o conduc pe drumuriel publice.Deci de condus pe drumurile publice nici nu am degand.Acum as vrea sa o si tunez iar parinti imi pun 1000 de euro doar pentru modificari.Voi ce ziceti ar putea iesi ceva gen legenda SGM dar eu as vrea sa fie tunata si in exterior.A si pentru motoare daca as conduce o motocicleta fara permis care ar fi consecintele daca as fi prins.Nu am ce sa fac acum a devenit dependenta conduc masina tatalui meu si pe drum public cu toate ca am mai putin de 18 ani si merg si cu scuter din ala mare care prinde aproape 100km/h.In privinta cu intrebarile raspunsurile bune primesc funda

Răspuns Câştigător
| AlexDinTimis a răspuns:

Salut.Daca iti iei Dacia 1310 va trebui sa schimbi caroseria deoarece pentru tuning ea nu va suporta greutatea. Plus ca tu vrei sa schimbi ceva si la motor, gen sa adaugi o turbina sau ceva de genul dar este imposibil.Prin urmare ar trebui sa cumperi mototr nou care te va costa cam 1000euro daca ai vrea unul bun. Daca conduci motorul tatal tau ar primi o amenda, permis luat si tu ai primi cireasa de pe tort : o bataie bine meritatahappy. Bafta!

0 răspunsuri: