| robert48 a întrebat:

Am o prietena dar de putin timp, ne intelegem perfect, totul e frumos, vine 8 martie. Ce as putea sa ii fac cadou? As vrea parerea fetelor, voi ce ati vrea sa primiti de 8 martie de la el? In afara de floare ca nu prea ii plac, ii sunt asa si asa. Dau funda pentru cadoul care mi se pare potrivit si frumos.Multumesc!

7 răspunsuri:
| lullaby57657 a răspuns:

Un lantisor sau o cutie cu bomboane

| Katalin02 a răspuns:

Nu ii cumpara ma nimic ca dupa te desparti de ea si incepi s-o injuri "auzi fa cate cadouri ti-am luat eu tie si acum ce faci ne despartim?" cam asa e in majoritatea cazurilor laughing si cine zice ca nu e asa inseamna ca sunt niste afemeiati sau lesinate care cred in dragoste. Eu unul am avut mereu grija sa nu fiu impreuna cu cineva in lunile astea febrarie, martie happy stau sa-mi golosesc card-u cumparandui lu una cadouri amplea asa ca dupa sa ma trezesc ca ii da altu o masina si ma lasa.serios nu ii lua nimic ca pana la urma tot va despartiti si afost in zadar

| robert48 explică:

Are 17 ani.

| aliyna a răspuns:

Buna,ai putea sa-i iei o bratara pe care sa-i inscriptionezi numele.

| Andreea_3096 a răspuns:

Hei, poti sa ii cumperi o bratara sau un inel si sa il personalizezi happy

| JustEdy a răspuns:

I-ai un buchet de flori scrie-i o poezie romantica o ciocolata Milka de aia la cutie sa fii aranjat Si comportamentul adecvat. Funda?

| mycrazyworld14 a răspuns:

Eu una as vrea sa primesc un catel:X,dar totusi nu se poatesadlaughing

Poti sa incerci un ursulet de plus, sut foarte frumosi, iar fetelor le plac.sau poti sa ii iei o bratara simpla, un lantisor cu inimioara sau ceva de genu.Nu stiu, pentru o fata sunt multe obtiuni.Ai putea sa ii creezi tu ceva.Sunt sigura ca ar aprecia foarte mult.Cum ar fi:sa ii sculptezi in lemn o inimioara(sau lut,daca ai de unde sa faci rost),sa ii faci tu un colier sin margele, sa ii propui sa faceti poze, sa ii ceri poze cu ea si sa lipesti pe ...nu stiu poate o placa de lemn,polistiren,etc... poze cu ea, cu tine, cu aman2 si poze cu inimi si indragostiti.Acum depinde si de fata pentru ca daca este genul de fata mai rockerita atunci poti sa ii iei niste bratari deala cu tepihappyTu o cunosti cu siguranta mai mult ca noi.Gandeste'te bine:*:*