anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am o prietenă pe care o socot chiar "cea mai bună prietenă".Mă știu cu ea de cînd eram mică, eram mereu unite și nedespărțite.Ea mai avea alte prietene care locuiau într-un bloc cu ea..Cu timpul mam împrietenit și eu cu ele, petreceam foarte mult timp împreună, dar mai apoi au început să se depărteze de mine..Eu am decis să nu le sun deloc și să nu le mai scriu...Nici ele nu mă sună și nu îmi scriu deloc..Peste cîteva zile prietenele mele se duc să locuiască cu totul în altă țară, iar prietena mea cea mai bună o să rămîe singură și știu că o să mă sune și o să mă caute. Dați-mi vă rog sfaturi cum pot să procedez în așa situație.

Răspuns Câştigător
| ambicio a răspuns:

Pur si simplu in spui verde in fata: De ce ma cauti acum cand ai ramas singura? Ce reprezint eu pentru tine?" O prietena adevarata ramane langa tine in orice situatie si nu te lasa pentru prieteni mai noi.
Cauta-ti alta prietena

3 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Daca tu vrei sa ii mai acorzi o sansa, de dragul vremurilor apuse, fa-o. Daca nu, fa-ti ale prietene.

| lupsealexia a răspuns:

Spune-i ca nu poti fii mereu a doua alegere a ei. Daca vrea sa fiti prietene trebuie sa fie langa tine oricand ai nevoie. Cauta-ti alte prietene

| Adry05 a răspuns:

Ii reprosezi ca vine la tine doar cand nu mai are pe altcineva. Si eventual iesi cu ea daca nu ai cu altcineva in ziua respectiva dar sa nu-ti mai pui increderea in ea.