LOoL :O. cum adica trebuie' sa te casatoresti , am o relatie foooarte stabila:Xsi am 14 ani , ma rog! aproape 15
pai vorbeste cu ei si spune-le tot ce ai pe suflet, spune-lele ca si daca se opun ca tu sa ai o relatie mai serioasa nu o sa le reuseasca sa ti-o strice! spune-le ca de asta vrei sa vorbesti cu ei pentru ca te-ai hotarat sa ai o relatie seroasa si ca vrei sa stie si ei chestia asta nu sa le-o ascunzi pe la spate. nu prea stiu .
Salut.
Daca as fi in locul tau le-as pune o singura intrebare parintilor...
O hartie iti arata ca o relatie e stabila? Ca merita sa lupti pentru ea?
Adica nu ma intelege gresit...casatoria e foarte importanta pentru mine si nu as putea trai toata viata langa o persoana astfel insa nu te vei casatori la 17 ani.
Dupa o relatie de 2-3 luni nu te va cere nimeni in casatorie si in plus... daca pomenesti de casnicie in fata unui baiat de pana in 26 de ani va fugi ca lovit de traznet.
E adevarat ca la o anumita varsta si eu mi-as dori sa ma casatoresc si sa am propria familie insa asta nu inseamna ca dupa 2-3 luni gata, imi caut nasi de botez pentru copil.
Eu cred ca parintilor tai le e frica sa nu te piarda.Trebuie sa le arati ca esti suficient de matura incat sa te descurci cu scoala, sa ai o relatie stabila dar sa si ramai acelasi copil ascultator.
Sunt sigura ca vei intelege la ce ma refer.
Lucrurile s-au schimbat mult insa dragostea parintilor ramane aceeasi.Incearca sa te pui in locul lor...vazand ca fetita lor creste, e normal sa se simta "amenintati" de un posibil ginere.
Nu ma intelege gresit, nu spun acum ca te vei casatori sau ceva de genul insa poate vei fi printre norocoasele care l-au gasit pe cel cu care isi vor imparti restul vietii.
Spune-le ce simti cu adevarat insa incearca sa le intelegi punctul de vedere.Numai asa puteti ajunge la un acord!
Succes!
Well. Ii rogi sa te asculte cu mare atentie, si sa nu vorbeasca pana ce tu spui ca ai temrinat.
Spune-le si ca tu iti doresti mult asta. Si ca tii foarte mult cont de parerile lor, de asta i-ai si intrebat. Si chestia cu casatoritul. spune-le ca asta e un fel de "antrenament" pentru maritis. Convinge-i ca e un tip de treaba, adu-l sa-i cunoasca, asa se vor mai linisti apele! P. S: Roaga-i extrem de frumos. O sa aprecieze felul in care le-ai cerut parerea, i'm sure.
Sper ca te-am ajutat! Take care >
Tot ce trebuie, e sa le lamuresti, calm, ca acum esti la o virsta cind apar noi interese. Spune-le ca esti la virsta cind iti este interesant sa discuti cu multe persoane, inclusiv si de gen masculin si ca asta nu presupune neaparat excluderea celorlalte activitati precum invatatul sau cele casnice.
Acum este virsta cind iti creezi viitorul, dar viitorul ce este de fapt? Cariera, prietenii si familia.Asa ca acum este etapa unde trebuie sa construiesti cite putin din toate, ceea ce va fi pentru viitor viata ta.Sa inveti pentru cariera, dar sa ai timp pentru prieteni, care de fapt te vor sustine la greutati pe viitor.Si desigur ca si o relatie poate cu un baiat.Si chiar daca nu iti va fi neaparat partenerul de viata, macar cel putin vei capata experienta.Esti tinara si vreai sa ai si tu un prieten ca toate celelalte.Cu care sa iti petreci timpul liber sau weekend-ul.
Sper ca vor intelege! Succese!