| Cristiqq1 a întrebat:

Salut am o problema am 3 colegi de clasa care imi dau bully 2 dintre ei au anturaje mai ciudate si nu stiu cum sa rezolv ajutați mă cu un sfat

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

In general nu prea ai ce sa le faci acestor prost crescuti si copii
chiar daca ii raportezi cuiva din cadrul scolii nu stiu cum ii poate opri cineva
nu s-a reusit in SUA sa se opreasca acest fenomen, vom reusi oare in Romania?
mi-as dori sa se poata
nu vreau sa zic ce le-as face eu astora care aplica bullying, ca sunt major si poate nu este bine sa dau sfaturi in acest sens, dar ar merita o corectie si ei si parintii lor!

prima data ar trebui ca parintii tai sa vorbeasca ca parintii lor, desi apoi cred ca te vor desconsida ca ai fost paracios!

este complicat cand esti tinta unor derbedei de astia mici!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Vorbeste direct cu dirigintele/diriginta si evident, cu parintii! Cu cat amani sa iei atitudine si sa dai dovada de maturitate, adica sa lasi adultii sa isi faca treaba, cu atat fenomenul devine mai nasol si le dai de inteles acestor colegi nesimtiti ca iti accepti statutul de victima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să comunici cu ei, să vorbești deschis și să-i întrebi de ce o fac. Nu te arata afectat, căci îi vei stârni și mai rău.
Dacă nu se potolesc, adreseaza-te dirigintelui/dirigintei sau chiar directorului școlii.

| Violleta2022 a răspuns:

Ignora-i!
te vor las ain pace cand vor vedea ca nu te mai enervezi si nu mai rabufnesti la mistocareala lor. Doar IGNORA-i!