Nu suntem rautaciosi, dar nu ne poti vinde o scuza ca bautura pentru motivul inselarii si sa te astepti ca noi sa plini de compasiune pentru situatia ta.
Bautura nu este si nici nu va fi scuza pentru inselat.A fost decizia ta sa bei atat de mult, iti asumi raspunderea.Nu cred ca iti tineau aia palnia si iti turnau cu forta.Iar ca sa spui ca trebuie sa bei in prostie pentru a te distra la un eveniment, ce as putea sa zic? Ai putea sa te duci la crasma, acolo ai avea parte in fiecare seara de evenimente.
Circumstante atenuante era daca te droga fata ca sa faceti sex.
Cred ca bubuia iubirea in tine la cat o iubeai.
Ia o pauza daca inca iti e gandul la ea si nu poti sa te implici in relatii.
Ai putea sa nu fii răutăcioasă fara sa cunosti circumstanțele
Imi povestesti si mie circumstantele? Eu am o mentalitate mai dementa asa si daca nu mai simt ceva pentru ala si vreau sa fiu cu altul ma despart de el nu-l tin pe post de rezerva in caz ca nu merge.
Mentalitatea ta este sănătoasa dar, doar pentru tine, eu am înșelat-o pe fosta după ce am fost la ziua o zii onomastica unde a fost invitata si o fosta colega de a mea si după ce am băut(prea mult) m-a chemat la ea si am făcut-o, motivul pentru care ne-am despărțit asta a fost ea chiar daca m-a iertat nu a putut trece peste cu adevărat deci circumstanțele atenuante pe care le am sunt ca eram beat.
Circumstantele aste atenuante s-ar mai aplica si daca ai omora pe cineva? Nu, deci nici aici nu se aplica. Daca nu detii controlul alcoolului nu bei, simplu.
Pentru voi fetele este ușor sa zici "e simplu, nu mai bea"dar niciodată nu va puneți in locul băiatului, cand merg la un eveniment merg ca sa ma distrez nu pot sa beau toată noaptea ceai, la fete este altceva nimic nu este mai dezgustător decât sa vezi o fata beata criță care se mai da si in spectacol este ușor sa te abții, ai nevoie de funda?
Ba e acelasi lucru si la un baiat pe care-l controleaza alcoolul, e pur si simplu dezgustator.
Nu, nu fac colectie de fundite. Daca aveam nevoie puteam sa-mi fac inca un cont si aia era.
Bye'bye
Mersi de raspunsuri pa!
Oh,ce le mai place sa se minta ca a fi beat/a e o scuza pentru inselat.
Doar e mai simplu sa dai vina pe orice decat sa iti asumi tu vina.
Nu suntem rautaciosi, dar nu ne poti vinde o scuza ca bautura pentru motivul inselarii si sa te astepti ca noi sa plini de compasiune pentru situatia ta.
Bautura nu este si nici nu va fi scuza pentru inselat.A fost decizia ta sa bei atat de mult, iti asumi raspunderea.Nu cred ca iti tineau aia palnia si iti turnau cu forta.Iar ca sa spui ca trebuie sa bei in prostie pentru a te distra la un eveniment, ce as putea sa zic? Ai putea sa te duci la crasma, acolo ai avea parte in fiecare seara de evenimente.
Circumstante atenuante era daca te droga fata ca sa faceti sex.