| Modx a întrebat:

Salut, am o problema, as putea sa-i spun mare problema. Sunt intr-o relatie cu iubita celui mai bun prieten al meu. Ei nu-i mai place de el si nu mai tine la el dar cica nu poate sa se desparta de el fara motiv. Ea tine la mine si mi-a dovedit. M-am saturat sa ma sarut cu ea pe ascuns, sa vorbim pe ascuns iar cand vad ca o ia ala in brate mor. Ce pot sa fac si eu in aceasta situatie ca m-am saturat. Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| badboy50087 a răspuns:

In inceput iti spun ca esti intr-o situatie NASOALA, dar nu dispera. Inainte sa iti spun ce trebuie sa faci, nu mai actiona asa niciodata. Spune-i iubitei tale de acum sa se desparta mai intai de cineva daca nu il mai vrea. Nu de alta, dar in cazul acesta nici tu nu poti avea garantia ca nu s-a plictisit deja de tine si nu e cu altcineva. Acum ca sa te ajut: Gaseste un motiv serios pentru prietena ta sa se desparta de prietenul tau. Poate fi o cearta sau ceva de genu. Altceva poate consta in convingerea prietenuli tau sa renunte de buna voie de ea(nu stiu exact, tu ii cunosti mai bine). Un alt lucru: spune-i in fata prietenului tau adevaraul, dar fi foarte gentil si gasesti niste argumente puternice. Cam asta a fost. Succes si incearca pe viitor sa nu mai patesti asa... big grin

| Constantin1963 a răspuns:

Buna! Cred ca ea ar trebui sa-i spuna iubitului ei oficial adevarul. Oricum odata si odata tot va afla.Ar fi mai bine asa, ati putea sta impreuna mai mult fara sa fiti nevoiti sa va ascundeti.Bafta!

| DianaDiaa a răspuns:

Cum fara motiv? Ca nu il mai iubeste nu e un motiv destul de bun?laughing
Este! In acest caz eu cred ca trebuie sa vorbeasca cu el sincer, adica nu ii face un bine lui.Si de ce sa sufere 3 persoane? Ok sufera el, dar ii trece nu? Iubirea o ai sau n-o ai.Nu te multumesti cu jumatati. Asa ca n-are rost sa va ascundeti. Asta e se intampla, sigur va poate considera tradatori, dar daca relatia voastra e pe bune si o sa tina, o sa vada mai tarziu, o sa-si dea seama nu crezi?

Eu zic sa nu mai amanati. acum voi stiti.