| TPU160PEL a întrebat:

Am o problema cam jenanta! Am varsta de 16 ani si danseaza hormonii in capul meu! Ca rezultat, la fiecare ora mi se scoala penisul, ceea ce este destul de jenant! Cum vad o gagica buna la fel, am ajuns sa am fantezii aproape cu oricine! Am si multe fantezii, dar as vrea sa stiu parerile voastre despre ce mi se intampla! Ps: Poate datorita marimii penisului meu se intampla, 13-14 cm in stare erecta!

Răspuns Câştigător
| Rechin a răspuns:

Mi se intampla si mie. Nu te mai masturba ce putin 1 saptamana si dupa daca nu te poti abtine sa nu te masturbezi de mai mult de o data pe zi!

| TPU160PEL explică (pentru Rechin):

Eu ma masturbez la o zi, chiar la 2-3 zile, dar nu stiu ce sa fac! M-am gandit si eu la asta! Am penisul prea activ, daca vreau sa mi se scoala acum, in 30 de secunde e gata! Parerea mea este ca se scoala prea repede! straight face

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Doar atât?!? laughing
E firesc și nu ai de ce te jena / rușina. O masturbare din când în când mai poate scădea tensiunea (dar cred că știi asta deja).

| TPU160PEL explică (pentru mihai69):

Multumesc Mihai, dar cred ca "el" cere mai multe masturbari ca sa se potoleasca straight face

| mihai69 a răspuns (pentru TPU160PEL):

Păi și ce te oprește?!? tongue Oricum, nu te jena, e o reacție fiziologică normală și firească. O să vezi tu peste vreo 50 de ani, ce-o să mai duci dorul la fazele astea...

| dragonu3 a răspuns:

E normal daca inca n-ai facut nimic ai tensiune happy in tine happy

| TPU160PEL explică (pentru dragonu3):

Stiu, dar cred ca si marimea afecteaza asta, ca daca era unpic mai mare nu mai pateam asa!