Greu la deal cu boii mici ( glumesc). La vârsta ta gândești cu inima, nu cu mintea. Asta-i tot. Să îți spun experiența mea. Lucram vara l-a salvamar, acum 50 de ani. Era viermuială la Mamaia, ce nu o poți închipui azi, hotelele toate pline, la Mamaia Nord căsuțe în camping. Zonă de corturi amenajată și corturi pe plajă înafara ei. Mii și mii de tineri veinți unii și unele special pentru legături efemere. Colegii mei de la mare versați făceau amor și cu două pe noapte în aceeași căsuță sau cort. Eu nu, dar m-am îndrăgostit și eu o dată Și a plecat bineînțeles. că venise pe 15 zile. Și am plâns. Și colegii m-au mângâiat. A plecat seara asta un autocar, mâine dimneață sosește altul, plin cu fete ce doresc să fie iubite. Ce pățești dta este normal, anormal este să plângi toată viața din cauza asta. Și învață, numai prietenie cu o fată, nu se poate.
Chiar ca nu se poate... imi era frica de asta...
Aveti perfecta dreptate. si ce credeti.m-am linistit. puteam sa fac o greseala mare daca nu ma adunam. Toata ziua am fost intr o stare de depresie...probabil m-am atasat de ea pentru ca simteam nevoia sa vorbesc cu o fata, mai ales ca "semana" cu iubita mea (si din moment ce ii simt lipsa, cred ca am incercat sa ma pacalesc singur. Si cand a plecat aceasta prietena din Anglia, m-am simtit ca in ziua cand eram la aeroport si mi am luat la revedere de la iubita mea. Asta cred ca explica totul) Totusi, nu pot sa spun ca nu mai ma gandesc la ea. Ma gandesc, doar ca la o amica. mi-a facut placere sa vorbesc cu ea. eram foarte deschisi unul cu celalat si ne cunoscusem de o saptamana, dar cred ca asta imi lipsea. sa ma descarc. si posibil si din cauza asta o luasem razna, pentru.te atasezi repede de persoanele de genul(sau poate in cazul meu) si din nou aveti dreptate. O prietenie Baiat-Fata. nu o sa mearga niciodata..in multe cazuri unul din el se indragosteste de celalalt. Multumesc. chiar ca e greu cu boii la deal )
De fapt e poveste de saptamana asta
De aici concluzia ca relatiile la distanta nu dureaza prea mult. Dovada ca te-ai atasat deja de altcineva, iubita fiind departe de tine.
Problema este ca tu acum esti singur si de aceea iti sta gandul la ea, iti e dor inconstient de iubita
Imi este dor... dar nu inteleg de ce patesc asta. de ce am prins sentimente fata de alta persoana. nu sunt genul si nu mi-a placut niciodata sa imi insel partenera... da asta chiar m-a dat peste cap de tot.
Cred ca ti este dor de tine