anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am o problema ce ma face foarte tristsad am 15 ani sunt in clasa a 8-a si colegele de clasa sunt niste fete de alea fitoase,deci stau la ore si ele se uita la mine si incep a ride eu cand vad asa ceva imi vine a plinge si mereu imi dau intrebarea asta "de ce doamne mai facut pe mine asa urit" dar am o prietene(vecina)ne stim inca din mici copi ma inteleg foarte bine cu ea si nu imi este rusine de ia si o intreb daca sunt urit,mereu imi zice ca nu,daca am sa pot am sa pun si o poza cu mine, va rog ajutati-ma sa scap de aceasta problema(app sunt de statura mica 1, 55m si nici nu ma baga in seama)

Răspuns Câştigător
| xShaarawy a răspuns:

La varsta ta esti foarte mic de statura, dar asta nu conteaza. In ziua de azi conteaza cum arati, nu ce fel de om esti (Suflet, caracter, etc ).
Oameni din ziua de azi stiu doar sa critice, de parca suntem noi de vina ca ne-am nascut asa.

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asteptam poza, dar trebuie sa accepti ca nu toti oamenii pot fi frumosi si inteligenti.Dar iti dau o veste buna: exista si fete ca si tine.

| jupinu2011 a răspuns:

Poate ca te place cine stie se uita la tine si nu pot sa fie serioase si incep sa rada nu-ti face grij mai sunt fete,, nai dc sa planci.

| Gabriel643 a răspuns:

Ingonarale,D-zeu te-a creat pentru un scop anume

| TheM4A1 a răspuns:

Prietene asa eram si eu pe clasa a 6-a si toti isi bateau joc de mine si nu ia bagam in seama dar in clasa a 8-a eram cel mai inalt din clasa si toate fetele ma placeau! de ce te super tu ca 2 proaste nu te baga in seama d-zeu te-a facut pentru un scop anume nu sa isi bata joc de tine si poate vei fi si tu asa! Si ce daca daca ai 15 ani esti pe clasa a8-a si se rad de tine tu trebuie sa inveti bine si sa te descurci in viata ca nu fetele alea 2 iti fac viitorul tie bun ti-l faci tu cu mana ta!
Bafta prietene!

| RebekahAndreea a răspuns:

Lasa-le in pace, mai ai o luna si scapi de ele. Tu esti frumoasa si nu uita asta, nu asculta niciodata ce zic altii si chiar daca rad arata-le ca nu iti pasa. Daca chiar vrei poti sa te aranjezi mai mult daca chiar iti pasa de ce zic ele, dar nu ar trebui sa iti pese. Cine te place te place asa cum esti, cine nu asta e.

| Lè_Adde_1992 a răspuns (pentru RebekahAndreea):

Tu esti frumoasa? E baiat rolling on the floor

| Dau3DMoriHD a răspuns (pentru Lè_Adde_1992):

Sa gresit si ea.

| Lè_Adde_1992 a răspuns:

Nu le baga in seama. Lasa-le in pace. Fa-le in ciuda. Ele vor sa te faca sa iti pese. Fii smecher si fa baza de ele si tu. Sau poti pur si simplu sa nu le bagi in seama si sa spui ca nu gandesc cand fac ce fac.

| Andreea0603 a răspuns:

Nu le baga in seama! Daca ele te enerveaza nu le arata asta! si sunt sigura ca nici urat nu esti deoarece urat nu e nimeni-omul e perfect-winking
Cat despre inaltimea ta nu-ti fa grij...fiecare om creste in felul lui.Si eu sunt pe a 6-a si am APROAPE 1, 40. .:-)

| mirucuber a răspuns:

Pfff problema generla ccu aceste copilite fara ocupatie. Si eu am avut de multe ori senzatia ca sunt urata, dat mi-am dat seama cu timpul ca nu merita. Acum o sa mergi la liceu, ai sa scapi de ele, poate sunt invidioase a esti mai bun la invatatura. Iar daca incepi s plangi, crede-ma le dai si mai mare motiv. Fii tare! Asa e lumea! Astea or s-ajunga singure intre pantofi si haine, are Dumnezeu grija de ele! Sau prin cine stie ce bordel. Tu nu face decat sa inveti si sa le lasi sa crape ca nu le raspunzi! Succes! :*