| SabouBogdan a întrebat:

Salut!
Am o problema cred.
I-am povestit mamei mele ce vreau sa devin... chiar daca pare foarte greu eu simt ca pot ajunge acolo.
... Problema e ca am întrebat-o ce parere are despre asta si m-a tot inganat, nu ma sustine nimeni si imi pierd increderea in mine...

3 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Depinde ce vrei, ca daca vrei sa te faci cosmonaut s-ar putea sa aiba dreptate. Eu cred ca e bine sa incurajam oamenii dar e bine sa fie si un pic realisti ca nu toti o sa ajunga piloti de formula 1 sau actori la Holywood. Deci daca ai un ideal realist atunci e foarte important sa stii care sunt pasi ce trebuie urmati si sa incepi in acea directie. Daca mama ta vede ca faci un efort e posibil sa fie dispusa sa te sustina si ea.

| Violleta2022 a răspuns:

Pune atunci mana pe carte si invata pe rupte, ca sa-ti creasca incredreea in tine si sa fii stapan pe situatie!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poti aplica metoda de a incerca sa lupti sa faci ceea ce iti doresti, fara a spune celorlalti dorintele tale, ideile si pasii pentru realizare. O sa iti fie mai usor sa te concentrezi pe ce ai de facut.
P.s. Sa stii ca o sa existe mereu omeni care te vor face sa dai inapoi si sa iti pierzi increderea. Incearca sa nu ii mai asculti si fa ceea ce doresti tu.