| AdiAdita a întrebat:

Salut,am o problema cu matreata,pana acuma m-am tot spalat cu tot felul de geluri de par de sapunuri, si tot mi se face matreata, un sfat?

3 răspunsuri:
| Lyndsey a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu, doar ca nu foloseam geluri, ci schimbam des sampoanele. Am ales sa-mi cumpar un sampon de la "Head and shoulders" si mi-a ajutat mult. Am scapat definitiv de matreata! Poti incerca si tu, chiar daca esti baiat. Acum folosesc de urzica si e foarte, foarte, foarte bun! Ti-l recomand, mai ales ca nu are atatea "chimicale".

| SoricelulDero a răspuns:

Salut si eu am avut aceeasi problema simteam ca innebunesc am incercat tot pana mi-a cumparat mama un sampon care a actionat din prima dupa ce am iesit din dus nu mai aveam pic de matreata laughing :
Nivea Men -> Anti-dandruff si scrie cool shampoo pe el cu verde tongue e cu verde inchis si albastru sper sa il gasesti incearca la selgros cred ca de acolo a luat mama sau la metro.
Funda? puppy dog eyes

| eLmoartea a răspuns:

Si eu am avut problema asta si am incercat chiar si "Head and shoulders" si pot sa spun ca am avut "ciuperci" in cap (adica mai multa matreata) si am luat odata, din disperare, "Clear".
Ala la care ii fac reclama aia stupida si infecta cu F1 laughing
Si dupa ce m-am spalat in fiecare seara timp de o saptaman am scapat de matreata. Aveam mancarimi in cap si "zapada" ca de craciun laughing
dar dupa prima, chiar prima utilizare am scapat de mancarimi ( nu si de matreata). Eu iti sugerez sa incerci.