La varsta de 13 ani e normal sa nu fi preocupat de fete, la 17 ani e inceputul, doar acuma ai varsta potrivita pentru a avea o relatie serioasa si nu e vorba in totalitate de varsta ci si de cat de matur esti.Ai un singur defect fizic care te deranjeaza, altii au 20 si nu se plang, nu ma intelege gresit, nu fac o comparatie dar chiar nu vad un motiv de ingrijorare, e un pic de egoism, fara suparare.
Eu am 18 ani,de cate ori aud sau vad probleme de genul acesta nu le inteleg,parca nu fac parte din generatia asta.
Oricine are probleme cu increderea in sine,fiecare dintre noi ne confruntam cu nemultumiri,nu esti singurul,pe deasupra gandeste-te ca fetele alea nu s-au uitat obligate de cineva la tine,nu-ti spune nimic acest lucru? Nu trebuie sa fi frumos pentru a avea ceea ce iti doresti,dar tu pe deasupra te impiedica doar un defect nesemnificativ, eu vad baieti care nu au un aspect multumitor dar au alte calitati care umbresc aceste defecte, devin transparente.
O relatie adevarata se construieste in timp, trebuie doar sa stii ce vrei, imagineaza-ti cum ai vrea sa fie si cum ai vrea sa arate si axeaza-te pe fete care indeplinesc macar jumatate din asteptarile tale.
Salut! Ma numesc Iulian sunt de aceiasi varsta cu tine si vreau sa te ajut! M-a impresionat tot ce ai spus tu aici! Din cate am inteles eu esti un baiat aratos daca este chiar asa ca fetele se uita la tine! Bravo! Fiecare cu ce i-a dat Dumnezeu! Tu ai spus la final ca vrei o relatie serioasa! Bun! Ai spus ca ai dinti intr-un anume fel! Asta nu conteaza absolut deloc! Alege-ti o fata pe care o placi! Iti recomand sa fie o fata simpla ci nu fitoasa pentru ca nu ajungi niciunde cu alea! Fii increzator in tine si incepe sa comunici cu ea! Pe ea nu o va interesa ca ai dintii intr-un anume fel! Stii cum se zice!"Cine te place, te place exact asa cum esti!"Comunica cu fata respectiva apoi incearca sa infiripi cu ea o relatie! Cel mai importat lucru intr-o relatie de durata este comunicare si mai apoi de la comunicare pleaca toate! Si saruturi si sex(nu cred ca are vreo importanta asta dar vreau sa spun ca daca comunici ajungi unde nu crezi ca ai putea ajunge vreodata!)Inca ceva! Cand vai fi intr-o relatie arata-i fetei ca o iubesti cu adevarat si se va vedea daca si ea te iubeste pe tine cu adevarat! Daca ea nu arata ca te iubeste sfatul meu ar fi sa incepi sa iti cauti persoana potrivita!
Eu sper ca te-am ajutat si iti urez multa bafta acolo in Italia si sper sa iti gasesti italianca sau romanca depinde de tine acum! Succes!
Ştii mai întâi pune-te în faţa unei oglinzi şi pur şi simplu spui că eşti drăguţ, că tu poţi avea o prietenă că nu te mai ruşinezi de tine însuţi, spune asta până ţi se face bine. Apoi dacă chiar ai pierdut speranţa încearcă şi tu nişte benzi pentru dinţi ca să-i îndrepţi.Dar asta îţi va lua mult timp.Sau poate chiar să nu meargă. Ştii la o fată nu e importantă faţa sau cum arăţi exterior, pentru ea e sufletul şi cum e interiorul tău, încearcă să fii mai romantic cu ea şi să vezi că va fi ok.Succese mari!
Diorrus întreabă: