Buna! Pai, poate e suparata din alte motive si nu simte nevoia sa vorbeasca despre asta! Spune. i ca nu e ok ce face! Sunteti prieteni, iar prietenia implica si INCREDERE. Spune. i ca ar fi bine sa iti spuna motivul pentru care e suparata, iar daca e suparata pe tine, cu atat mai mult ar trebui sa. ti zica, sa stii unde ai gresit si sa nu repeti greseala! Sper sa fie ok! Sper ca te.am ajutat!
As vrea sa te rog sa ma tii la curent cu ce s. a intamplat, trimitandu. mi un mesaj!
mersi si multa bafta!
Vorbeste cu ea, afla de ce e suparata. Poate a auzit niste zvonuri ceva. poate e doar un fleac.
Si eu am un coleg de clasa care ne placeam reciproc. dar mi-a facut o faza la bal. si de atunci nu mai vb cu el. el inca incearca sa vb cu mine. de fapt el nici nu si-a dat seama dc sunt suparata pe el fiindca nu mi-a zis nimic dar un singur gest mi-a fost de ajuns sa ma supar. eu unu, i-am facut in ciuda cu diferita chestii. habar nu am daca nu merge cu scuzele. incearca prin gesturi sa fii cat mai aproapre de ea vorbe care sa o uimeasca de dragostea ce eu porti. multa bafta!
Andrei67y5 întreabă: