Tu numesti acele note de nimic "note bune"?
Daca vrei sa fii un esec al comunitatii cum sunt majoritatea, n-ai decat sa pleci de acasa si sa bei si sa fumezi. Asta numesti tu libertate... Pun pariu ca mai mult de 9 ani nu ai si te crezi de 16.
Note de nimic sunt 2-3, 4 ii la limita prostiei, 6, 7 este mediocru, nu toata lumea este 'geniu' ca tine, si nu toata lumea realizeaza ca notarea la scoala este o prostie.
Nici eu nu-s geniu dar inteleg ca materiile sunt inutile si copiez cat de mult pot.
6,7,bro,alea nu sunt note "bune"
plus ca daca te-au prins deja cu cacaturi, greu ii convingi. Trebuie sa le recastigi increderea. Plus ca...sa fi de gasca nu e totu' asta daca gasca ta e de depravati, in baruri, beti, cu tigari. Asa ca...chill,ai timp si de de-astea.
Și eu dacă aș avea un astfel de copil l-aș bate in cap cu o enciclopedie... glumesc, nu sunt violentă și nici n-am astfel de gânduri. Dacă vrei "libertate" trebuie să o meriți, trebuie să le oferi alor tai siguranța că nu te întorci acasă cu poliția sau mai rău, cu salvarea. Crezi că-s prietenii tai foarte tari că fumează și beau la 16 ani, dar nu va văd bine peste 20 de ani, dacă îi prindeți... ca să-ți răspund la întrebare, ce poți face: să te maturizezi, să conștientizezi ceea e se întâmplă și să iei măsuri.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: