Cu bretonul ai ceva de lucru,dacă îl vrei mai gros, pe frunte, nu doar o şuviţă.
O sa te enerveze, probabil, dar poate o să arate mai bine.
Uite asa: http://www.girlsgocrazy.info/......baieti.jpg Asa vreau sa imi fac freza am parul destul de mare maine ma duc sa ma tund dar ce sa fac nu e asa usor sa-mi stea.
Prima oară credeam că vrei breton ca al meu, lung şi să acopere aproape toată fruntea.Acum înţeleg ce vrei. Dacă te tunde ca în imagine nu o să fie prea greu să ţi-l faci, pentru că atunci când dai cu mâna prin el o să ţi se aşeze. Dacă e creţ ...nu prea ştiu ce să zic.
Totuşi, dacă nu îţi stă cum vrei, ultima soluţie e să îţi iei o placă pentru păr. Eşti băiat, voi vă tundeţi mai des, nu te speria că nu-ţi afectează părul aşa mult cum vorbeşte lumea.
Eu folosesc placa de vreo 2 ani şi crede-mă că dacă-ţi tai vârfurile când vezi că-s deteriorate nu o să aibă nici o problemă părul tău.
De ce, eu ador fetele cu parul ondulat, mi se par mai frumoase, mi se pare mai special parul lor, in schimb daca e intins mi se pare doar normal, banal ca la orice femeie.
P.S sunt baiat
Asta e parul tau. N-ai cum sa-l schimbi. Asa il am si eu. Dar nu ma spal zilnic pe cap, ca in loc de par moale, voi avea capul moale
Andrei67y5 întreabă: