| PDM2000 a întrebat:

Am o problema cu prietena mea cea mai buna... inainte a fost totul perfect ne spuneam tot nu ne certam eram ca surorile... ea are o colega si tot timpul o enerva colega ei ca avea fite si delea si i trebuia mereu sa vina afara cu noi iar ea nu vroia si acum incepe sa nu mai imi zica nimic i-am zis thu niko zi-mi si mie ce ai vb cu colega ta ca ma plictisesc si face ea da ceva ce te intere pe tine ce vb noi? si delea si pana la urma mi-a trimis si mi-a zis ca nu mai imi trimite nimic veci si acum i da mai multa atentie ei si degeaba spune ca noi suntem BFF daca ea nu ma prea baga in seama chiar nu stiu ce sa mai faccryingcrying Dau funda pentru raspunsul cel mai booncrying

Răspuns Câştigător
| Barbiiiiie a răspuns:

Hei buna:*! Dyenutsaa fata stai linistita nu e niic gravoh go on am trecut si eu prin depresii de astea tot asa prietena mea cea mai buna umbla tot cu o colega dar colega aia nu o cam mai baga de la un timp in seama si se baga singura laughingintr-un fel ii pare rau ca nici la ora actuala numai suntem prietene dar stiu ca mi-a fost prietena si de obicei cand cineva zice ca se da drept prietena ta de fapt are 2 fete daca iti era intr-adevar prietena buna nu statea cu colega aia a voastra si macar sa-ti dea unpic de imporanta.Fa-ti alti prieteni si pe viitor sa stii ce prieteni iti alegi in viata sa nu te mai faca sa suferi :* SPER CA TE-AM AJUTAT! PAPA

2 răspunsuri:
| Larisa a răspuns:

Sincer nu ai fost foarte coerenta in povestea asta, dar ai putea sa-i zici prietenei tale ce te deranjeaza, si sa gasiti impreuna o solutie

| Pawesome a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea despre asta si spune-i cum te simti.S-ar putea sa deveniti iar cele mai bune prietene.Ele sunt acum ca un fel de,, grup" asa ca daca nu poti sa te impaci cu prietena ta, imprietenestete cu colega ei ca sa te apropii si de prietena ta.