Hei buna:*! Dyenutsaa fata stai linistita nu e niic grav am trecut si eu prin depresii de astea tot asa prietena mea cea mai buna umbla tot cu o colega dar colega aia nu o cam mai baga de la un timp in seama si se baga singura intr-un fel ii pare rau ca nici la ora actuala numai suntem prietene dar stiu ca mi-a fost prietena si de obicei cand cineva zice ca se da drept prietena ta de fapt are 2 fete daca iti era intr-adevar prietena buna nu statea cu colega aia a voastra si macar sa-ti dea unpic de imporanta.Fa-ti alti prieteni si pe viitor sa stii ce prieteni iti alegi in viata sa nu te mai faca sa suferi :* SPER CA TE-AM AJUTAT! PAPA
Sincer nu ai fost foarte coerenta in povestea asta, dar ai putea sa-i zici prietenei tale ce te deranjeaza, si sa gasiti impreuna o solutie
Incearca sa discuti cu ea despre asta si spune-i cum te simti.S-ar putea sa deveniti iar cele mai bune prietene.Ele sunt acum ca un fel de,, grup" asa ca daca nu poti sa te impaci cu prietena ta, imprietenestete cu colega ei ca sa te apropii si de prietena ta.