Renunta ma la relatia asta ce naiba ea e in Italia. relatiile la distanta nu merg! oricat ai incerca, te asigur eu am trait pe propria piele o relatie de 2 ani si mi-am pierdut timpu degeba. pentru nimic
Pe scurt toata viata ta se desfasoara pe net... mai bine revii in realitate si lasi teoriile conspiratiilor
Relatiile de la distanta de obicei nu sunt relatii serioase. Adica normal ca la un moment dat o sa vrei sa fi cu cineva care e langa tine, si tot o sa renunti. Sfatul meu in problema ta este sa o lasi in pace si sa cauti alta fata ^_^!
Cu stima si respect j1NNNx. Multa bafta!
Sincer Stalker merg relatiile la distanta doar daca exista iubire dar in cazul de fata vad un baiat tare bun care isi pretuieste prietena iar aceasta il minte. Urat din partea ei mai bine renunti la ea cat poti pentru ca dupa o sa regreti mai tarziu.
Merg, intr-adevar, dar cat?
Eu mi-am pierdut 2 ani de zile aiurea..nici n-am reusit sa ajung la ea, in fine eram mic!
Acum am invatat din greseli si consider ca o relatie la distanta e o prostie! Mai ales ca aia e din Italia... fii serioasa si tu acum Italia-Romania nu faci 10 minute pana la ea!