| AndreiBuţugan a întrebat:

Salut, am o problema de ceva timp pe care nu stiu cum o pot rezolva.Prietena mea umbla mult pe afara noaptea, toata lumea stie ca noaptea umbla foarte multi dubiosi, am inteles de la ea ca mai multi baieti si chiar barbati in toata firea au incercat sa ii faca avansuri, pana acum le-a refuzat si chiar a fugit de acolo, dar mie imi este frica, pentru ca la un moment dat e posibil sa se intample lucruri mai rele si ea sa nu se poata apara, eu fiind incapabil sa fac ceva daca nu sunt cu ea.Nu are decat 14 ani iar eu 15.Nu stiu cum sa ii bag mintile in cap si sa nu mai iasa noaptea, mai ales ca e singura.Am incercat sa ii explic ce se poate intampla.dar ea mereu mi-a spus ca se poate apara singura si refuza orice sfat i-as spune.In momentul asta as avea nevoie de un sfat matur, care chiar m-ar ajuta cu aceasta problema.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

N-ai tu ce sa faci, e fix problema ei si propriul risc pe care si-l asuma. Eventual puteti stabili un `cod de securitate` gen sa-ti trimita un punct sau un anumit semn daca e intr-o situatie care e posibil s-o puna in pericol.

| AndreiBuţugan explică (pentru Adry05):

Ok, voi incerca asta.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar ce face noaptea pe strazi ca sunt curios? oamenii dubiosi pot fi oricand si ziua nu mereu noaptea, eu nu inteleg o fata de 14 ani unde merge, ce activitate are noaptea? hai ca sambata poti merge la club sa te distrezi dar zilnic, chiar intreab o ca sunt curios

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si parintii ei ce parere au ca la 14 ani fiica lor umbla noaptea pe strazi?

| AndreiBuţugan explică (pentru suntserios):

Presupun ca nu stiu..ma gandeam sa le spun dar poate mai rau fac

| Alinutz0 a răspuns:

Eu as zice sa discuti cu parintii ei despre asta si sa le spui si lor exact cum ne povestesti noua aici. Totusi de la 14 ani pe strada noaptea? dubios nu crezi?