Bun prieten? Frate In primul rand schimba ceva important, ATITUDINEA! El nu s-a gandit ce prieten esti tu ci s-a gandit ce tare o sa fiu daca-l bat pe asta! Te-a vazut ca o victima din start si stai linistit ca asa o sa ramai pentru el! Tu de curiozitate cati ani ai? Ca sa nu-mi zici ca ai 15-16 ca te trimit direct...la sala de box ca scoate antrenoru ala barbat din tine! Baga-te la un sport de contact si e imposibil sa nu iasa ceva din tine! Nu o sa poti fugi de toti in viata!
Nu ai putut să fugi? Adică serios,nu cred că te-ar fi ajuns Dar totuşi, dacă se mai întămplă asta, încearcă să ripostezi, indiferent de câte lovituri aruncă. Dacă nu îl loveşti, măcar apără-te până oboseşte.Nu cred că e aşa de greu să parezi loviturile unui copil de aproape 100 de kg.Succes :-)
Te asigur, este foarte greu.Incearca sa parezi bolovani cam la masa lui.Simple,eh? Pur si simplu el se lasa cu cu toata greutatea pe fiecare lovitura.Plus,ma bagat intr-un "headlock".100 KG pe tine.Am noroc ca am facut inot si il pot ridica de pe mine, daca nu, nici nu mai eram aici
Totuşi,de fugă nu ai zis nimic?
Erau prietenii lui acolo, baieti de a 12-a,"prenandezari" cu lame la ei.Baietii aia omoara ca sa-l tina pe "Gras" in siguranta.Nu prea mai aveam sanse sa scap.Si culmea, grasul imi este bun prieten.Cred ca i-am furat chipsurile iarasi.
Dacă îţi este bun prieten atunci de ce te bate?
Smecherie de cartier.Ei se cred ghetto,"Ma duc la liceul de Chimie(cam cel mai slab din oras) si sa vezi cocalare, ca ies Nutritionist."In Romania nu mai sunt oameni de seama, toti te lasa.
Intrebarea a degenerat in off-topic, raspundeti la intrebarea de mai sus!
Ceilalţi prieteni ai lui ripostează în cazul în care tu vrei să dai?
Bun prieten? Frate In primul rand schimba ceva important, ATITUDINEA! El nu s-a gandit ce prieten esti tu ci s-a gandit ce tare o sa fiu daca-l bat pe asta! Te-a vazut ca o victima din start si stai linistit ca asa o sa ramai pentru el! Tu de curiozitate cati ani ai? Ca sa nu-mi zici ca ai 15-16 ca te trimit direct...la sala de box ca scoate antrenoru ala barbat din tine! Baga-te la un sport de contact si e imposibil sa nu iasa ceva din tine! Nu o sa poti fugi de toti in viata!
De politie nu ai auzit? sau de parinti? denunta- l si cu asta basta. data viitoare cand mai incearca sa recurga la asa ceva nu va mai avea tupeu
Ai auzit de fraza in engleza:"You're a pussy?".Cam asa se face daca denunt la parinti sau la politie.