| Danielas_5582 a întrebat:

Am o problema. De obicei nu intreb pe nimeni si rezolv chiar deciziile grele de unul singur... dar asta ma cam depaseste :( Am 14 si sunt in clasa a 7a. Am aproape toate mediile de 10. Imi place de o fata din clasa mea. Si am inceput sa vorbesc cu ea cu cateva zile (3-5) inainte vacantei dintre semestre si mi se parea ca merge bine, nu am ajuns sa discutam prea mult, dar era un inceput. Dar dupa vacanta nu am mai vorbit cu ea, pur si simplu m-a ignorat. N-am apucat sa mai vorbesc deloc cu ea decat la subiect la ce am intrebat. De Valentine's Day mi-a venit ideea sa le dau tuturor fetelor din clasa o inimoara origami, iar ei i-am dat pe cea mai frumoasa http://www.youtube.com/watch?v=KNVMHto5G3g modelul era acesta la celalte le-am dat fara aripi. N-a reactionat aproape deloc a ramas aproape complet indiferenta la ce i-am dat. Chiar nu stiu ce sa fac sau ce sa zic, oare are deja un prieten si de aceea n-a reactionat nici cum? Ce credeti ca ar trebui sa fac? Eu nu m-am putut gandi decat la niste benzina si un chibrit (doar o gluma, nu disperare)

Răspuns Câştigător
| Skittles19 a răspuns:

Buna.
Chiar m-a impresionat gestul tau frumos de a le oferi tuturor fetelor inimioare origami de Valentine's Day. Foarte frumos din partea ta. Noi, fetele suntem mai sensibile si de aceea poate ca ea s-a suparat pe tine dintr-un motiv pe care tu inca nu il stii. Incearca "sa dai timpul inapoi" si sa iti amintesti ce ai fi putut face ca sa o superi. Daca nu iti dai seama, pur si simplu du-te si intreab-o daca e suparata pe tine si de ce. Daca iti spune ca nu are nimic poti sa incepi sa ii amintesti discret de zilele in care vorbeati etc. Si in legatura cu faptul ca nu a reactionat la darul tau, iti spun din proprie experienta. Exista 2 variante: 1. Nu ii pasa deloc (Ceea ce nu prea este posibil) si 2. S-a rusinat si nu a vrut sa mai spuna nimic. Daca prima varianta este valabila incearca sa o uiti pentru ca ea nu et merita.
Multa bafta in continuare si toate cele bune!
Pa, pa!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii carei faza?
si eu am trkt prin acelasi lucru...doar ca din partea cealalta, adica eu eram fatahappy si faceam exact ceti face ea tiewinking
motivul meu era faptul ca baiatul respectiv m-a dezamagit...adica sa dat mare cu faptul ca e cu mine, ceea ce era complet neadevarat, iar el nu a stiut ca eu am aflat, si de aceea mi-am schimbat eu atitudinea...

asa ca vezi, gandeste-te la ce ai zis/ facutwinking