Tiam citit povestea si tu suferi de depresie cronica care se vindeca greu cu medicamente-antidepresive -consilere in grup, un medic bun cu care sa discuti, depresia o poti avea pe viata doar ca ia poate scadea cu timpul, eu te sfatuiesc sa mergi la doctor du-te ia trimitere si du-te ai 17 ani o poti face sa fim seriosi, daca te plangi nu rezolvi nimic, tu nu suferi de o depresie normala pentru tine o boala grava care vine inconstient nu o poti controla constient degeaba vrei ca nu poti simplu
Mie nu mi-a pus nimeni nici un diagnostic din simplul motiv ca nu se mergea la psiholog pe vremea aceea dar am avut aceleasi simptome ca si tine! Nu am innebunit, nu am ajuns sa-mi port chilotii pe cap deci stai linistita in privinta asta caci tulburarea pe care o ai tu nu este grava. Singura problema este cea a socializarii din ce in ce mai dificile deci nu pot decat sa iti spun sa faci ce nu am facut eu, anume sa " umbli cu lume ", sa iesi cat mai mult, sa ai n prieteni si n amice, sa faci orice pentru a fi in mijlocul oamenilor, chiar daca asta e usor in detrimentul studiilor fiindca pierzi vremea " pe afara cu gasca ". Tie trebuie sa iti fie clar ca ai o TULBURARE, NU O BOALA, si dealtfel o tulburare comuna in adolescenta. Cand vrei sa te descarci vorbeste cu un psiholog daca nu sunt de ajuns prietenii, nu fa greseala pe care au facut-o altii, anume de a se inchide in sine.
Am un singur sfat pentru tine, caută pe youtube documentarul secretului și vizionează-l pe tot. O să te ajute mult, crede-mă. E un documentar care îți explică faptul că e nimic nu e imposibil, că poți face orice cu puterea minții tale.
Multă baftă!
Incearca sa fi putin nepasatoare sper sa nu ma intelegi gresit, dar incearac si vei vedea ca va aparea o mica schimbare, priveste altfel lucrurile, cat pentru bac nu te stresa e un examen oarecare.
Eu iti recomand sa stai 2 zile linistita sa nu te mai gandesti la nimic sa iesi cu prieteni afara sa asculti muzica ceva ce te linisteste.