| Smile4me4ever a întrebat:

Am o problema. Deci imi place mult un baiat. Prietenii lui mi-au zis ca si el ma place. Ei, desi ambii stim acest lucru, nu suntem impreuna si chiar nici eu nu inteleg de ce. Pur si simplu nu zice nimic in acest sens. Ba chiar, si el mi-a recunoscut ca ma place. Acum, am impresia c-o place pe-o prietena de-a mea. Adica sa va zic cum se comporta cu ea sa va dati cu parerea daca o place sau nu. Deci, ne jucam un joc si ea se plangea ca nu-i mai vine randul, si el le-a zis sa o lase pe ea. Sau, niste fete, [cu ea in frunte] incercau sa-i enerveze [in special pe el] si el mai multa alerga dupa ea. Cand ea zicea ca pleaca, a sarit ca "pleci?straight face de ce?" si cand am plecat eu nu mi-a zis nimic. Se poarta foarte ciudat de... azi. Deja nu stiu ce sa mai fac... Voi ce credeti? Oare o place sau incearca sa ma faca geloasa? Ce sa fac? Va rog ajutor! Dau funda for the best answer.

Răspuns Câştigător
| tabittha a răspuns:

Hmmm. Pai sa vedem. Mai intai trebuie sa-i observi mai bine comportamentul in mai multe situatii cand va aflati si tu si prietena ta in preajma lui. Supune-l la un test. Jucati Adevar sau Provocare sau profita de un moment cand sunteti singuri si intreaba-l daca ii place vreo fata din jur sau din anturajul vostru. Nu crede chiar tot ce auzi de la intermediari, cum sunt prietenii lui ca pot sa se amuze doar pe seama ta. Si mai ales observa atenta la cine se uita mai des(la tine sau la prietena ta) si cum. In rest, odata ce esti sigura pe tine, poti sa faci si tu marele pas catre el, poate el este nesigur sau timid. Ajuta-l un pic sa iasa la inaintarehappy cum s-ar zice.

1 răspuns:
| Ramonna18 a răspuns:

Okbig grin dc nu vorbesti cu el? cum crezi ca ai putea avea o relatie cu cineva daca nu comunici?