Am cateva sfaturi care or sa te ajute:
- comunica! Spui calm ce te deranjaza intr-un mod frumos! " eu simt ca", nu ca un repros!
- incearca acest experiment! O saptamana esti exeplara! Luni iei o nota mare, faci curat, inveti, nu te joci la calculator! nu te atingi de el! Nu stai pe telefon decat la nevoie, fa i o prajitura! Vineri ii spui: mama eu sunt ca am nevoie sa ies si eu mai mult, uite nu o sa vin tarziu, promit ca ai de ce sa te ingrijorezi, vreau sa ti demonstrez ca poti sa ai incredere in mine si sa vezi ca ai crescut o fata buna! ( asa ii lauzi si calitatiile de mama)
- stiu ca e relaxant sa te joci dar esti destul de mare in cat sa intelegi ca e deranjant daca de exemplu tu muncesti toata ziua si ti gasesti mama la calculator..este stresata! Suparata! Uite poti sa i faci un cadou daca iti permiti o prograre la masaj! Sa simta ca o apreciezi, sau pur si simplu o intrebi:" cum te siti" deoarece e important sa simta ca iti pasa...
Povesteste i, deveniti prietene, este pacat sa se rupa aceasta relatie din cauza unui calculator de care peste o luna te plictisesti!
Nu e nevoie sa te simti vinovata, daca nu ai cu cine! Macar ai avut curajul de a incerca!
Apropo un " te iubesc " la momentul potrivit, face minuni!
Sunt baiat dar mersi
Scuze!