| Anonimm69 a întrebat:

Salut, am o problema destul de mare cu mama sau mama cu mine mai bine zis, (parinti divortati) nu inteleg de ce, vara cand e ora 10, maxim 11 se supara ca vin acasa tarziu si chestii d-astea, in timpul scolii imi tot spune sa ma culc, la ora 10 vinerea, daca stau sa ma joc pe calculator, imi vine si urla ca asta fac toata ziua, daca stau in pat pe telefon, zice ca stau toata ziua pe el, daca ma culc, imi zice ca vai ce obosit esti tu ca iti faci siesta, astea in weekend, daca merg afara ma suna sa vin acasa, nu am dormit la cineva peste noapte in viata mea, ii foarte nepasatoare, daca ii cumpar ceva de 1 martie spre ex, nu zice nimanui, daca fac orice prostie cat de mica, se plange tuturor si apoi imi zice mie ca primeste rusine dupa mine, jur, innebunesc, nu ii pot explica nimic, ii zic azi ceva, maine la fel si tot asa, nu mai suport. Fac 18 ani in aprilie si eu sunt tratat ca un copil de 13 ani, cand e vorba de calculator zice ca tu maine poimaine ai 18 ani si tu te joci pe calculator, apai eu la 10 trebuie sa fiu in casa :/ deci nu o inteleg si innebunesc usor da sigur

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Degeaba nu ar proceda asa.

| Andreeush a răspuns:

Se gândește la binele tău, ar trebui să fii mai calm.

| Anonimm69 explică (pentru Andreeush):

Bine ca bine dar asta ii exagerat

| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Am cateva sfaturi care or sa te ajute:
- comunica! Spui calm ce te deranjaza intr-un mod frumos! " eu simt ca", nu ca un repros!
- incearca acest experiment! O saptamana esti exeplara! Luni iei o nota mare, faci curat, inveti, nu te joci la calculator! nu te atingi de el! Nu stai pe telefon decat la nevoie, fa i o prajitura! Vineri ii spui: mama eu sunt ca am nevoie sa ies si eu mai mult, uite nu o sa vin tarziu, promit ca ai de ce sa te ingrijorezi, vreau sa ti demonstrez ca poti sa ai incredere in mine si sa vezi ca ai crescut o fata buna! ( asa ii lauzi si calitatiile de mama)
- stiu ca e relaxant sa te joci dar esti destul de mare in cat sa intelegi ca e deranjant daca de exemplu tu muncesti toata ziua si ti gasesti mama la calculator..este stresata! Suparata! Uite poti sa i faci un cadou daca iti permiti o prograre la masaj! Sa simta ca o apreciezi, sau pur si simplu o intrebi:" cum te siti" deoarece e important sa simta ca iti pasa...
Povesteste i, deveniti prietene, este pacat sa se rupa aceasta relatie din cauza unui calculator de care peste o luna te plictisesti!
Nu e nevoie sa te simti vinovata, daca nu ai cu cine! Macar ai avut curajul de a incerca!
Apropo un " te iubesc " la momentul potrivit, face minuni!