anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema destul de mare. Un bun prieten mi-a spus sa caut tot felul de prostii pe eMAG cum ar fi pulometru si chestii...A doua zi toti colegii mi-au spus sa caut din nou ca ei nu au gasit si vrajeli.Un paracios de la noi din clasa m-a spus dirigintei si se anunta sedinta cu parintii si ca il cheama pe tata la scoala.Ideea e ca nu vreau sa afle ca stiu de asa ceva de la varsta asta si mi-e extrem de rusine.

7 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

1. Și tatăl tău a fost cândva un băiat curios care intra în belele, chiar nu cred că va fi prea dur cu tine. Totuși, ar trebui să-ți aduci aminte de rușinea asta pe care o simți acum, atunci când te mai provoacă cineva să faci așa ceva.
2. Poate ar trebui să-ți reevaluezi prieteniile, nu te mai lăsa convins de x și y să faci diverse lucruri care au consecințe neplăcute, mai târziu ai putea ajunge la chestii ilegale doar fiindcă te-au provocat ceilalți. Mi se pare o prostie care poate distruge vieți...

| Andreeush a răspuns:

De ce faci ce zic colegii tăi?
Dacă unul din ei îți zic să te arunci într-o fântână ce faci?
Oricum nu ar trebui să te stresezi, astfel de lucruri se uită.

| flixbuster a răspuns:

Nu-ti fie rusine ca nu ai de ce. Pulometrul este un produs din categoria "cadouri haioase" si se gaseste de cumparat pe net fara nici o problema.

Eu zic sa ii uimesti pe toti. Fii curajos si demn. Iti tragi cea mai serioasa fata si spui sigur pe tine: "Da, colegii mi-au zis si eu am cautat. Doar ca ei sunt prosti si habar nu au unde sa caute ca pe EMAG nu se gasesc. Uite, eu am gasit aici - http://www.giftpoint.ro/cadouri-online/pulometru-din-lemn-cu-cutie.html si http://www.ideaplaza.ro/pulometru.html - si ma gandeam sa le iau colegilor cadou dar nu o voi face pentru ca sunt niste paraciosi lasi si sigur o au mica asa ca nu au ce sa masoare". La final faci un gest de mic drop si zici "X out" unde X este numele tau. Efect garantat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faza e ca am mai cautat si altele gen prezervative si de asta mi-e mai nasol

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Prezervativul poate fi folosit cu succes la confectionarea unei prastii... performante. laughing Asa ca nu ai de ce sa te stresezi sau ingrijorezi. Poti motiva in fel si chip intentia ta de a te interesa in privinta calitatii si elasticitatii prezervativelor.

| Rd79 a răspuns:

De ce ti-ar fi rusine? Ce mare lucru sa cauti pulometru pe eMAG?

| WAYNEZ a răspuns:

Nu le spune părinților de ședință. Poate diriginta ta e mai înapoiată li trăiește în alte vremuri.