| daviddelone a întrebat:

Salut..Am o problema foarte grava..Sunt foarte timid cu fetele pur si simplu mi-e frica sa interactionez cu vreo fata.Sunt si complexat ca as avea nasul mare.Si din cauza asta nu as fi prea bucuros sa ma jigneasca in fata..Nu am vorbit in viata mea cu vreo fata si totul numai din cauza nasului.Nu m-a jignit nimeni pana acum.Am citit tot felul de comentarii si sfaturi gen sa fii tu insuti sa iesi in oras cu prieteni.Ies cu prieteni in oras si sunt eu insumi dar cand e vorba sa internactionez cu vreofata ma pierd, ma blochez si caut repede motive sa plec.Am mai lasat o postare dar nu prea m-au ajutat cei care au comentat.De multe ori m-am gandit si suicid.Dar a fost un gand. Vreau niste sfaturi de la cei care au fost sau sunt in postura mea.Va rog fara trebuie sa te simti bine in piela ta si te aaccepti pe tine asa cum esti.Astea sunt niste tampenii si niciodata nu au efect. Daca vreti sa ma ajutati si sa mai vorbim pe messenger sau in afara de aici.lasati comment. Fara rautati.Dau funda!

1 răspuns:
| anss23 a răspuns:

Ştiu că sfaturile gen "sa te simti bine in piela ta si te accepti pe tine asa cum esti" nu prea funcţionază.thinking Îţi las id-ul meu dacă vrei să mai vorbim, şi eu sunt mai timidă deci nu prea ştiu ce sfaturi să-ţi dau, dar mi-ar plăcea să mai vorbim:yoyo_iryna@yahoo.com