Si eu am patit asa[de fapt inca patesc ]. aveam o vreme cand mergeam cu cruciulita in mana la baie =]] si cand ma mai uitam seara in oglinda imi veneau toate prostiile in cap cu incantatiile in oglinda si altele :-s. o vreme incetase sa mai imi fie frica gandindu`ma ca pur si simplu nu e nimic [privirea mea era mereu spre geamuri...geamurile de la hol ] pana cand intr-o noapte erau trei barbati in fata geamului de la baie [m`am speriat ca naiba, dar doar stateau si discutau ]. am incetat sa ma mai uit la vreun film de groaza si alte chestii care ma inspaimanta. caut lucruri dragute. iar cand merg la baie ma gandesc la ce am vazut [ lucrurile dragute] si asa mai reusesc sa uit.
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la un psiholog.astea nu sunt chestii normale, ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si gandeste-te ca nu tot ce se spune la tv sau ce auzi.e adevarat! Ai mai multa incredere in tine, asta e tot ce ai nevoie!
Nu te mai gandi la fantome sau ca e ceva in casa! Asta e doar in mintea ta astea nu exista inceraca sa nu te mai gandesti la fantome uita si gandeste-te la ceva frumos bafta sper ca te-am ajutat