| ILoveMyFriendsSoMuch a întrebat:

Am o problema foarte mare. De cand eram mic ai mei ma pacaleau cu fantome iar bunicul meu avea masti dinalea urate de monstrii si ma speriau. Acum, cand sunt mare, inca mi`e frica sa ma duc noaptea la baie/bucatarie in alta camera cu gandul ca ma urmareste ceva. Iar daca e tercut de ora 21 si aud un zsgomot pot sa spun ca "ma pis pe mine de frica "... Cum pot scapa de aceste probleme. As dori un raspun sincer de la o pres. ce-a trecut prin asta.

Răspuns Câştigător
| KimBianca a răspuns:

Si eu am patit asa[de fapt inca patescblushing ]. aveam o vreme cand mergeam cu cruciulita in mana la baie =]] si cand ma mai uitam seara in oglinda imi veneau toate prostiile in cap cu incantatiile in oglinda si altele :-s. o vreme incetase sa mai imi fie frica gandindu`ma ca pur si simplu nu e nimic [privirea mea era mereu spre geamuri...geamurile de la hol ] pana cand intr-o noapte erau trei barbati in fata geamului de la baie [m`am speriat ca naiba, dar doar stateau si discutau ]. am incetat sa ma mai uit la vreun film de groaza si alte chestii care ma inspaimanta. caut lucruri dragute. iar cand merg la baie ma gandesc la ce am vazut [ lucrurile dragute] si asa mai reusesc sa uit.

2 răspunsuri:
| lovethebest a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la un psiholog.astea nu sunt chestii normale, ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si gandeste-te ca nu tot ce se spune la tv sau ce auzi.e adevarat! Ai mai multa incredere in tine, asta e tot ce ai nevoie!

| biublyci a răspuns:

Nu te mai gandi la fantome sau ca e ceva in casa! Asta e doar in mintea ta astea nu exista inceraca sa nu te mai gandesti la fantome uita si gandeste-te la ceva frumoswinking bafta sper ca te-am ajutat