Bravo frate tot respectul meu.Nu o sa patesti nimic, poate o sa te ameninte putin pe la scoala, dar atat.Ai procedat corect.
Depinde cat de tare l-ai batut. Daca i-ai scos niste dinti exista sanse mari sa te alegi cu nota scazuta la purtare, baetu! Sper ca te-am ajutat!
Nu i-am spart dintii. Doar l-am sifonat putin.
Eh...stai calm. Am avut si eu o astfel de situatie si nu am patit nimic. Deci, don't worry!
Sa ii povestesti ei si versiunea ta. daca el te-a agresat fizic cu mingea si apoi ca te-a impins... ar putea fi autoaparare.
Nu poate sa iti scada nota la purtare daca a fost in afara scolii.
Nu esti de vina cu nimic, el a sarit la tine, si tu te-ai aparat.
Nu te ingrijora. Ai facut bine
"Ai făcut bine" - A bătut un elev! Oricare ar fi situația, asta nu poate fi bine!
Ba poate fi bine, era mai bine sa primeasca el bataie? A fost autoaparare, si in afara incintei scolii, ba i-a facut foarte bine. E plin de specimene de genu' in scolii, iar multor copii le e frica pe drumul catre casa.
Va trebui sa povestesti si tu punctul tau de vedere. Pana la urma el te-a atacat primul. Asta nu justifica faptul ca tu ai ales sa il bati, ci doar ca nici celalalt baiat nu e tocmai corect. Daca ar fi de scazut nota la purtare, ar fi corect ori sa va scada la amandoi, ori nimanui.