| Cosmin300 a întrebat:

Am o problema in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur
Stiti, eu invat foarte bine, insa stiu de gluma, imi place sa ma distrez, nu sunt sfant, sunt normal, nu-s cocalar, ma consider de treaba, ii ajut pe cei din jur.
Totusi, invatatura m-a facut sa fiu foarte preocupat de mine si la un moment dat am pierdut un tempo in prietenii. De ce? Colegii mei sunt prieteni cu majoritatea de la cei de la alte clase, in timp ce eu nu-s. Cei de la alte clase si-au format o parere negativa despre mine cum ca as fi ingamfat, tocilar, sau nu stiu ce.Totusi, nu e adevarat, vreau si eu sa fac parte din grupurile lor, sa ma salut cu toata lumea, sa nu mai zica toata lumea despre mine ca-s nu stiu cum. Cu colegii ma inteleg bine, nu cu toti, insa cred ca-s destul de ok. Nu urlu ca nebunu, nu fug ca un disperat, incerc sa fiu normal.
Din acest motiv, va rog sa-mi dati cateva sfaturi sa-mi imbunatatesc imaginea in ochii celorlalti, sa atrag cat de cat privirile fetelor, sa fie totul ok. Nu vreau sa se mai creada ca eu sunt un necomunicativ sau un cine stie ce nebun.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lalaloveu a răspuns:

Buna! Ar trebui sa vorbesti cu colegii tai de clasa, cu cei pe care ii consideri tu ca sunt cei mai buni prieteni ai tai si sa le zici sa le spuna celor din alte clasa ca nu esti ceara asa cum cred ei. Cand colegii tai de clasa merg la ei, mergi si tu cu ei, si intra in discutii cu ei. Sau daca vezi pe cineva mai singur fara "gasca" mergi la el/ea. Iar pentru a atrage privirile fetelor nu stiu ce sa zic. Cati ani ai?

| Lalaloveu a răspuns:

In al 3-lea rand voiam sa zic ca nu esti chiar asa etc.