Ai putea incepe prin a saluta-o tu!
Timiditatea nu te face nesimtit, poate de aceea a incetat sa te mai salute, pentru ca este nromal sa o saluti si tu, iar daca tu nu o faci, fata ori te crede nesimtit ori neinteresat de ea si atunci nu-si mai da interesul s ate salute.
Incepe prin a o saluta si a-i zambii si in cateva zile intreab-o ce mai face si usor-usor poti lega conversatii cu ea.
Eu cred ca ar fi randul tau sa îi arăți cât de mult înseamnă ea pentru tine.Este adevărat ca, nu îi poți spune direct și în față, dar eu ti-as sugera sa te apropii cât mai mult de ea dar nu dintr-o data pentru ca, atunci va fi mult prea evident ca o placi. Încerci și tu sa faci glume și sa o tanchinezi așa Cum îți făcea și ea ție și sunt sigura ca o vei câștiga.
Atunci când va fi momenoul potrivit, iar voi veți fi mai apropiați va fi momentul potrivit când îi vei putea spune subtil ca o placi.
Sper ca am fost de ajutor
Mult noroc în dragoste!
Probabil ca ea a incetat sa mai spere la tine vazand ca nu dai niciun semn sau poate te-a vazut mai mult in jurul altei fete si si-a facut niste idei ceva de genul parerea mea este sa incerci sa te apropii de ea sa o saluti sa o intrebi ce face si incearca sa stai cat mai mult in preajma ei si isi va da ea seama bafta :p oricum sincer nu cred ca i-a trecut sigur inca te place faza cu placutul trece mai greu