Da...stiu problema ta, nu stiu char de la ce provine dar dupa parerea mea e comanda ***-off, care iti este dat de adminii de pe servere.solutie este doar 1 si numai 1, trebuie reinstalat jocul din nou ca sa mearga.
Sterge cs si mai inscriel odata
iti dau un sait uite ca acolo este ce cs vrei www.cimislia.net dai la games si acolo sus a sa-ti apara de care joc vrei dai la action
si cauti de care cs vrei
Deci, totul este foarte simplu, intri unde ai instalat cs adica C/programfiles/counterstrike/cstrike/resource/ si sterg gamemenu.res ...acela e folderul care te redirectioneaza sper ca ti-am fost de ajutor P.S ar fi chiar culmea sa ti`l instalezi de fiecare data cand patesti asta
Vai de voi copilasi.Nu stiti sa rezolvati o problema.Laura, uite ce trebuie sa faci.
Te conectezi pe serverul War3FT.Top-Systems.Ro sau altul si apoi dupa ce ai intrat iesi. Apoi cand intri iar iti mere iar newgame, findserver, quit.
Eu sugerez counter LongHorn 2011 sau 2010. Daca doresti sa til reinstalezi.
Sper sa te ajute.
Pufulete17 am si eu o problema cu cantaru intru ma joc 5 min pe un server nu conteaza ma da avara intru iaras si am sensbilitate mare de tot si nu pot s-o schimb
anonim_4396 întreabă: