| efimash a întrebat:

Salut am o problema la noi in bloc este o fata care pina astazi ma intilneam cu ea dar de azi eu nu doresc deoarece este un baiat in bloc care se ride de noi face glume proaste pe seama ei si eu nu pot sa ma bat cu el deoarece este mult mai puternic dar imi este foarte tare rusine de fata dar nu doresc sa ma cert cu baiatu cela deoarece daca o sa fac glume pe seama lui el o sa inceapa cu bataia si ma tem?

Ce sa fac ajutorrrrrr?

4 răspunsuri:
| PinkY a răspuns:

Daca ti la prietena ta, n-ar trebui sa-ti pese de ce fac ceilalti, iar pe baiatul acela poti sa il ignori pur si simplu, sa nu-l bagi in seama. Nu-i raspunde la glume si nu-l provoca, sa nu fie mai rau pe urma.

| mary_4765 a răspuns:

Fii tare...nu lua in seama ceea ce face el, el o sa rida si o sa faca glume pina cind nu o sa mai poata, pe urma o sa va lase in pace, doar nu luati in seama-asta e cel mai important sa fiti voi.nu incercati sa va schimbati sau tu sa te faci un cocos in pene, la bataie, asta e o prostie, gindeste si apoi fa un lucru, nu te implica in asta...asta a fost sfatul meu

| SexApeeal a răspuns:

Poi exista mai multe posibilitati! In primul poti sa te duci la sala si dupa te prinzi ce vei face ori 2. te intalnesti cu fata intr-un loc secret stiut numai de voi 2! Sper ca te-am ajutat!winking

| merrylu a răspuns:

Pai...prietena ta are ceva aparte de face tipul ala glume pe seama ei? at incearca sa vb cu ea si sa isi faca mici schimbari sau mai bine intalniti-va in alte locuri pe care nu le fregventeaza tipul ala...bafta :*