| Инна a întrebat:

Salut.Am o problema, m-am despartit cu o prietena acum 4 luni si ceva in urma, invatam impreuna intr-o clasa dar nu ma lasa in pace, sa imprietenit acum cu alta care se crede in clasa cu steluta in frunte, intotdeuna trebuie sa nascoceasca ceva ca sa-mi faca rau, nu mai suport, printrun cuvint isi bat joc de mine. LE URASK! Va rog spuneti-mi ceva ce sa fac ca sa ma lase in pace, la parinti nu vreau sa zic ca vor fi mai mare probleme dar eu asta nu vreau.Mersi anticipat.Va pup

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le baga in seama, ignora-le. Orice ti-ar face, arata ca esti nepasatoare si cu mult superioara lor. Asta le va enerva la culme si vor incerca sa te tachineze si mai rau. Ce daca! Vei rezista si incetul cu incetul isi vor da seama de greseala facuta.
Mai exista solutia de a deveni toate 3 prietene, dar daca zici ca nu va suportati, ar trebui sa lasati mult de la voi.

5 răspunsuri:
| Bubiko a răspuns:

Lasa-le in pace si spune-le : Eu nu vorbesc cu doua barfitoare! Sau sa ii ceri scuze chiar daca nu vrei si sa te imprietenesti cu ele. Sper ca ti-am fost de folos!

| alintush15 a răspuns:

Mdea(((_____imi pare rau dar nici tu nu ai procedat corect:p

| :X:X a răspuns:

Hm.pai fa si tu la fel laughingcel mai bine ingnorale se vor plictisioh go on

| Инна explică:

Ms fetelor. voi inkerka sa fac cum mi-ati spus.mersi la toate.va pup

| Инна explică:

Pai este vina la amindoua tongue