Hmmm! cred ca astea ar trebui sa ti le spuna un baiat! dar incerc sa te lamuresc si eu!
bun! pentru inceput cred ca stii ca nu numai sari direct hop-top pe fata,o bagi si gata! trebuie un pic de preludiu,stii ce e ala banuiesc,adica atingeri peste tot,saruturi, etc! ca sa simta si fata ceva la inceput!
cat despr prezervativ, trebuie pus chiar inainte sa o introduci la fata(nu stiu cum sa ma exprim sa nu sune prea nasol ca sunt si copii pe aici)!
deci.il pui chiar cand vrei sa tintesti in poarta)
nu trebuie neaparat mai repede! iar la terminare, cand il scoti s ai grija sa nu il rupi, si il duci frumos in baie su il lasi pe langa 4 5 minute pana iti mai ti iubirea in brate:X
si pentru ca esti incepator si esti tentat sa intrebi fata mai multe decat trebuie, inca ceva sfaturi ai aici despre asta!:
Ce sa nu faci dupa o partida de sex?
1. Să dormi
Poate eşti epuizat după ce ai făcut dragoste cu partenerul sau partenera, dar este o greşeală monumentală să te întorci imediat pe partea cealaltă şi să adormi. Mai petrece câteva momente plăcute alături de cel sau cea cu care ai făcut amor.
2. Să mănânci
Se spune că după amor te apucă foamea, deoarece ţi-ai consumat energia. Incearcă totuşi să nu fugi imediat în bucătărie şi să dai iama în frigider, pentru că astfel îţi jigneşti partenerul/a.
3. Să te speli
E normal şi chiar indicat să faci un duş după ce ai făcut sex, dar nu imediat cum s-a încheiat partida. Mai stai câteva minute în pat, nu fugi imediat în baie de parcă ai fi cine ştie cât de murdar şi dezgustat de ceea ce tocmai ai făcut.
4. Să vorbeşti la telefon
Ai terminat şi pui repede mâna pe telefon să vorbeşti cu un prieten sau să rezolvi o problemă de muncă. Demonstrează că îţi pasă şi nu te comporta ca şi cum asta a fost, ai făcut sex, acum revii la treburile obişnuite.
5. Să te apuci de treabă
Poate ai mult de lucru şi de abia ai reuşit să îţi faci timp 30 de minute pentru ca să faci sex. Totuşi, dacă ţi-ai întrerupt activitatea, mai oferă-ţi încă 10 minute de plăcută lenevală în compania persoanei iubite.
Să te îmbraci să pleci
După părerea mea, unul dintre cele mai jignitoare gesturi. Pentru o femeie să fie lăsată aşa de un bărbat este de-a dreptul jignitor, dar când o femeie se îmbracă şi pleacă lăsându-şi partenerul în pat imediat după sex, înseamnă că şi-a coborât de mult standardele în primul rând faţă de ea însăşi. Nici nu mai vorbesc de impresia pe care o produce asupra bărbatului cu care a făcut sex.
Să comentezi pe marginea partidei de sex
Şi aici mă refer mai mult la comentariu în sensul negativ, pentru că una este să vorbeşti despre lucrurile care ţi-au plăcut (chiar este indicat) şi alta este să strecori aluzii despre ceva ce nu ţi-a plăcut sau ai schimba la felul în care face sex. Una dintre cele mai mari jigniri aduse vreodată unui bărbat este să îi critici performanţa sexuală.
Twister09 întreabă: