| PuFuLiKi a întrebat:

am o problema : ma cert foarte des cu prietenul meu deoarece nu intelege ca nu ii pot spune toate problemele pe care le am sad si crede ca nu am incredere in ell cryingcrying broken heart il iubesc foarte mult si nu as suporta sa il pierd sad ce as putea sa fac? Multumesc :* :*

Răspuns Câştigător
| MetalHead04 a răspuns:

Pi depinde ce probleme ai. daca sunt prea personale nu ii le spune. daca nu sunt. poti sa ii le spui doar daca ai incredere in el thinking daca nu inseamna ca il omoara curiozitatea prea tare.

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ehm ce pot spune,daca si prietenul tau e genu meu sa stie TOT laughinge nasol,eu sunt curios din fire,eu unul pot vorbi DESCHIS pe orice SUBIECT.
Nu mie jena,nu mi-e rusine,probabil sunt mai direct,oricum vezi ce faci, eu zic sa iti ti pliscu, cu cate stie mai putin cu atat mai bine. eu de obicei cand intru pe chaturi nu dau nume reale, mint in legatura cu varsta, si localitatea. e mai sigur asa. Umblu sub un fals username, e destul de ciudat dar prefer sa fiu 'acoperit' cat de cat. 100%100 sunt constient ca nu am cum, insa sfatu meu e sa nu stie stanga ce face dreapta kiss

| Doηηa a răspuns:

Daca problemele tale nu sunt atat de intime, a-i putea sa i le pui, dar daca nu, nu!
Trebuie sa te inteleaga si sa te respecte, daca nu o face inseamna ca nu te iubeste ori e mult prea curios/interesat de tine.
Te pup! :*

| OXxana a răspuns:

Pai eu zic ca daca tot il iubesti ar trebui sa-i spui care sunt problemele tale ca doar nu este un secret asa mare ca si cand ai omorat un om banuiesc sau ca esti agent secret laughing eu zic sa porti o discutie serioasa cu el si sa incerci sa ii maturisesti macar putin din problemele alea multe pe care le ai tu desi nu cred la varsta ta sa ai cinestie ce probleme vad ca ai 15 ani deci problemele tale pot veni doar de la familie certuri, neajunsuri etc oricum astea nu-s lucruri pe care sa nu le poti povesti celor dragi se intampla oricunde nu trebuie sa iti fie rusine de asta. FUNDA?