anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mai bizara.Eu niciodata nu am crezut in fantome sau lucruri de genul asta pana acum 2 saptamani...deci sunt disperat nu mai stiu ce sa ma mai fac cred ca sunt bantuit! si acum sa av zic ce mi s-a intamplat in astea 2 saptamani pai... m-am trezit intr-o dimineata si plapuma cu care ma inveles era pe dulap straight face am intrebat-o pe mama daca ea a pus-o acolo a spus ca nu... deci cum a ajuns plapuma acolo? intr-o zi am lasat ghiozdanul pe masa si m-am dus sa fac dus cand m-am intors ghiozdanul era la 1 metru de masa si toate lucrurile din el [cartii caiete...etc] erau imprastiate prin toata camera... o data mi s-a intamplat ca televizorul sa se stinga singur straight face sau cand ma pun in pat se aud zgomote ciudate la geam, si culmea mi se intampla numai cand sunt singur acasa! nu mai suport! Am discutat cu parintii mei asta dar ei nu ma cred si chiar au vrut sa imi faca programare la psiholog... ce sa fac? sad

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Programare la psiholog. daca nu exorcizare cu preot.si o marturisire de pacate.ai vreo povara sufleteasca poate, fata de cineva mort.sau poate esti medium si numai tu il poti ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zice bine Dimonu.laughing Vezi la LSM(laboratorul de sanatate mintala) Si eu vad voci dar nimeni n-are ce sa-mi faca

| Psihoyounger a răspuns:

@leinad...

"vezi" voci? Bine ca nu auzi vedenii laughing laughing

Psihoyounger

| aney a răspuns:

Stai linistit...suntem bantuiti de mici ignorari...ca in cazul ghiozdanului, l hai pus intr-un loc instabil, nu iti amintesti bine unde, si s-a rasturnat... poate un pic de curent...
cu telecomanda mi s-a intamplat si mie...eram cu prietenul meu... o data televizorul s-a stins... dar cel mai socant a fost cind alta data, televizorul s-a aprins singur! si telecomanda era foarte departe de noi. Am ramas de piatra amandoi. Dar asta e din cauza campului magnetic puternic ce ne inconjoara de cand tehnologia a avansat, suntem inconjurati de prea multe aparate ce functioneaza cu curent electric, si deci prea mult magnetism...
Iar la geam... orice frunza purtata de vant drept in geam provoaca un zgomot.
Stai chiar linistit... ok? Nici o fantoma...

| St!L a răspuns:

Eu nu cred ca exista fantome rolling on the floor...Probabil esti somnambullaughing roaga unii din parinti sa doarma cu tine intr-o seara sa vada cum te comporti.

| linux a răspuns:

Poate esti somnambulbig grin
nu exista fantomehappysi eu o data m pus telu p masa aici si il cautam in disperare si era pe canapea in bucatarierolling on the floor
cred ca eu l'am dus.big grin

| jedi_8834 a răspuns:

Ee totul doar in capul tau, te plictisesti prea mult si iti vin tot felul de ganduri care se accentueaza din cauza plictiselii...iesi pe afara cu prietenii mai des, distreazate, invitati prietenii la tine acasa si distrativa iar si ai sa vezi ca o sa treaca ...cand eram mic credeam si eu in prostii din astea acum cand imi povesteste cineva ma apuca rasu mai ales daca ee face2face sunt asa de seriosi si de bagati in povestea lor cu fantomerolling on the floor)

| 1968 a răspuns:

Ori ce e posibil, dar sa stii ca nu a murit nimeni pe tema asta fantomele nu fac rau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te sperii singurhee hee

Problema e ca tu crezi ca exista si gasesti motive singurwinking

Poate exista o graamaaada de cazuri pentru c ai scris u mai suswinking Gandeste-te:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei ce nu cred nu au trait aceasta experienta. uitati va vinerea la discovery la ora 22(discovery nu-i otv sau antena 1 sa faca emisiuni de 2 lei cu actori platiti ) ca sa va convingeti

| Bubuuuuuuuuuuuuu a răspuns:

Ba da exista.happy
Poate ca ar trebui sa filmezi tot si sa le arati parintilor taiwinking. Sa stii q eu cared in fantome pentru ca[acum chiar nu mint] casa mea e bantuita.Si nici pe mine nu ma cared parintii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am exact aceeasi problema, cand sunt singur acasa ma simt urmarit, eu cred ca casa mea nr.(in renovare e bantuita si nu intru niciodata acl, mereu pe la 11:00-12:00 nopatea(eu sunt pe computer)toate usile se deschid.intro zi am fost singur mama si tata sau dus la o nusnta la7:00 cand nunta s-a terminat au plecat la serviciu, auzeam vocisi noaptea cand fulgera mi se parea ca vad un om batran la geam.Cred ca e din vina noatra, de mult eram pasionat de paranormal horror, nu ratam nici un film horror si dimineata pe la 3:00 ma uitam la filme horror, si la alea de pe discovery, fenomene strani.nu te mai uita la cheti de genul asta, iti face rau!

| Drinni a răspuns:

Lasa-mi id-ul tau intr-un mesaj, cred ca te pot ajuta cu cateva sfaturi.Stiu ulte despre astea.