anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mai complicata. De ceva timp m-am hotarat sa devin vegetarian. Am incercat o saptamana si ma simt mult mai bine si chiar nu simt nevoia sa mananc carne, deloc(probabil fiindca nici inainte nu imi placea in mod special).
Problema este cu ai mei. Nu le-am spus asta, fiindca stiu din start ca nu o sa accepte si o sa imi spuna ca e doar o faza si ca ma prostesc. Si nici nu am de gand sa le spun, fiindca va iesi urat, doar ii cunosc.
Intrebarea mea este: cum pot sa evit sa consum carne cand mananc cu ei?
Deja au devenit suspiciosi. Cand am mers la tara, au gatit numai carne! Vreo 4-5 preparate din carne! Nu am mancat decat ciuperci, singurele chestii okay de acolo, pe motiv ca nu mi-e foame si ca mi-e rau. Acum, peste vreo jumatate de ora, o sa mananc cu ei, si o sa fie dubios sa refuz iarasi sa mananc carnea din anumite mancaruri.
Ce pot sa fac? Nu pot sa mananc de fata cu ei tot, in afara de carne. O sa iti dea seama. Si nici nu pot sa mananc in camera mea. Ceva idei?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Le spui pur si simplu ca nu iti place carnea.Si ca sa nu faca urat spui ca incerci si tu pentru o saptamana sa vezi cum e sa fii vegetarin.

5 răspunsuri:
| MadaTeIntreaba a răspuns:

Poti sa mananci carne de soia este gustoasa dar iti recomand sa fii lacto-vegetarian eu sunt

| lovehurts a răspuns:

Pai. nici eu nu mananc prea des carnewinking ca sa nu devina superstitiosi spune ca nu iti placewinking nu te pot bliga sa manancihappy

| skull_8096 a răspuns:

Nu poti s aeviti sa mamnci de fata cu ei carne, e ciudat si se vor uita la tine.Mai simplu spune-le asta sau nu le spune si continua dieta ta. dar mereu ia si vitamine daca te hotarasti sa devii vegetarian

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.ma bucur ca am gasit pe cineva vegetarian eu am 15 ani si sunt vegetariana de 2 ani.aici ma refer la ovo-lacto vegetariana adica mananc oua si lapte sper ca asta faci si tu pentru ca altfel nu prea e ok.eu le am zis alor mei si m am certat mult cu ei pe tema asta si inca o fac.ca sa le demontrez ca e ok sa fi vegetarian am mers la un nutritionist care a spus ca multa lume e asa si sa nu mi fac griji. daca asta vrei sa faci fa-o. nu trebuie sa ti faci griji de ce spun altii.ai tai o sa taca candvaoh go on mult succes wave funditabatting eyelashes

| mell a răspuns:

Eu nu cred ca ar trebui sa te feresti de ei. Spunele ca vrei sa fii vegetarian iar ei ar trebui sati accepte dorinta. Doar fii sigur ca nu e doar un capriciu. Succes happy