E o mare problema in ziua de azi treaba cu "Doar prieteni nimic mai mult " pentru adolescentii care se plac. Sti, tu nu trebuie sa te lasi, nu face prostia sa o indepartezi, daca cu adevarat ti la ea si o placi nu incerca sa-i spui, arata-i asta prin faptele tale si gesturile dedicate ei. In primul rand daca incerci sa o uiti isi va pierde increderea in tine si e neplacut. Ca iesi cu ea zilnic, e excelent, fa-o sa rada mereu, nu o lasa sa se simta singura sau plictisita, fii alaturi la bine si greu si cu timpul din ce in ce va apropiati mai mult nu va mai putea sa stea fara tine, se va indragostit incetul cu incetul. Ai doar grija de ea
Sper ca ti-am fost de folos.
Arata-i ca esti altfel si sti ce simti si ce vrei.
Sper ca ti-am fost de folos, funda?
Din friends zone nu se iese. Nu e o idee buna sa ii spui direct nici daca simti ca te place. Cea mai buna idee este sa incerci sa treci mai departe, dar ca sa fii cu constiinta impacata poti incerca sa o cuceresti. Distreaz-o, ofera-i cate o floare, fa-i complimente. Poate merge.
Genul asta de prietenie nu prea tine, se termina cand unul din voi intra intr-o relatie. Si oricum nu este ceea ce iti doresti tu.
Am facut deja toate aceste lucruri. Oricum, nu suntem de foarte mult timp prieteni. Dar nu mai rezist, ies zi de zi cu ea si oricat as incerca sa o uit sau sa o evit este in zadar
Dar mersi oricum...
Am facut deja toate aceste lucruri. Oricum, nu suntem de foarte mult timp prieteni. Dar nu mai rezist, ies zi de zi cu ea si oricat as incerca sa o uit sau sa o evit este in zadar
Dar mersi oricum...
Daca vrei sa o uiti faci tot ce poti sa nu ma vorbesti, sa nu te mai intalnesti cu ea, sa nu te mai gandesti la ea. Faci sa dispara tot ce ai de la ea. Iti tii mintea ocupata. Inveti mai mult, te ocupi de pasiunile tale, iesi cu prietenii, faci sport, mergi in excursii etc. Timpul iti va atenua sentimentele. Nu e o idee buna sa intri in alta relatie doar ca sa o uiti.
Poate imi scrii pe privat si imi explici de ce crezi ca esti in friends zone si ce ai facut pana acum exact.
Am fost si eu candva intr-o prietenie frumoasa, voiam mai mult, dar nu vedeam nici un semn ca fata ma place. Noroc ca a facut ea prima mutare, si am avut o relatie foarte frumoasa.
Încerc să fiu mai pozitivă.
Dacă într-adevăr ții la domnișoara cu pricina, mai poți încerca o apropiere SUBTILĂ.
Cum ai menționat, nu poți merge la ea și să îi spui verde-fățiș c-o placi.
Și eu cred că din friendzone nu-i prea ușor să ieși, și îți spune asta o fată acum, dar merită să încerci dacă într-adevăr ai sentimente pentru ea.
Utilizatorul de mai jos are dreptate, să știi. Nu cred că e potrivită pentru tine, dat fiind faptul că te ține așa.
Sunt fată și mie nu-mi poate spune nimeni că fetele nu simt, sau nu observă, căci am fost în situații de genul și mi-am dat seama imediat.
Părerea mea e că nu se merită, însă dacă ții morțiș, mergi până în pânzele albe pentru ea.
Mult noroc.