| Neagug27 a întrebat:

Am o problema....mama vrea sa imi faca majorat, dar eu nu vreau ca stiu ca daca l-as face nu ar veni mai mult de 7-8 colegi din 30...nu stiu ce sa fac! Simt ca o iau rasna! I-am zis ca nu vreau si s-a suparat pe mine si mi-a zis ca vreau sa ma izolez, ca asa o sa fiu si in viata...deja nu mai suport! De ce nu imi respecta deciziile? E viata mea si ar trebui sa imi asculte deciziile,ca pana la urma nu am luat o decizie rea si,la urma urmei, nici nu ne permitem un majorat.Nu mai stiu ce sa-i spun si cum sa ii explic ca nu vreau...Chiar credeti ca e asa important petrecerea aia? Dau Funda si vot!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Curios ca nu vrei sa ai petrecere de majorat.
Vorbesti cu mama si ii explici ca nu are rost sa investeasca niste bani aiurea atat timp cat tu nu doresti acest lucru.
Mai bine iesi cu 4-5 colegi la o pizza si gata.
O seara bunahappy

4 răspunsuri:
| Neagug27 explică:

I-am zis, dar se supara aiurea...

| Fatamuntilor a răspuns:

Majoritatea tinerilor vor o petrecer de majorat grandioasa, iar parintii fac eforturi pentru asta.
E petrecerea pe care o tii minte toata viata.
Daca tu nu doresti acest lucru spune-i ca baniii pentru petrecere preferi sa-i investesti in educatia ta(carti pentru bac, meditatii)

| Neagug27 explică:

Faza e ca ai mei vor petrecerealaughing. Deja le spun oamenilor de majorat! Au ales si locatia! Doamne! Mai sunt 3 ani pana implinesc 18 ani!

| T0T a răspuns:

Păi e decizia ta iar dacă mama ta vrea să facă un majorat explică-i că îl va face fără tine.