Pacat imi pare rau de tine, ceea ce poti face e sa vorbesti cu cineva care e bagat in legatura cu politia dar sa te cunoasca pe tine asa s-ar ocupa de acei indivizi care te deranjeaza, parintii tai nu te pot ajuta? mai incearca sa le spui problema si daca nu te inteleg atunci ramai in casa si nu mai iesi doar atunci cand iau masuri impotriva golaniilor. Sau poti alege alta varianta mergi acasa cand sunt afara si pui un amic sa filmeze cu mobilul dintr-un loc mai ascuns asa se transforma in proba videoclipul si autoritatiile se vor ocupa de ei sigur.
Salut este simplu fa karate si ai rezolvat sau daca nu ai timp cursuri cum sa te aperi autoaparare si ai rezolvat.Acuma nu conteaza daca te prind singur intelegi.multa bafta daca esti din Galati te pot ajuta...dar daca nu esti tot incerc
Salut! Te afli intr-o situatie destul de dificila, iti spun acest lucru din proprie experienta. Din pacate nici eu nu am avut la cine sa apelez, dar am avut norocul ca timpul sa le rezolve pe toate. Cand aveam 12-13 ani aveam aceleasi probleme ca si tine, dar in timp am prins incredere in mine si pur si simplu nu mai mi-a fost frica de "batausi". Faptul ca pe unii dintre ei chiar am putut sa ma razbun a fost ca un bonus. Nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca nici eu la randul meu nu am primit sfaturi. Timpul mi-a rezolvat problemele.Dar vreau sa iti spun ca nu esti singurul care a trecut prin astfel de experiente. Cel mai bine este sa vorbesti din nou cu ai tai si sa le explici cat de grava este pentru tine aceasta problema. Parintii sunt cei mai buni prieteni pe care ii poti avea.