| ambautpreamult a întrebat:

Salut am o problema multe fete ma evita deoarece is prea "smecher" adica is mistocar,un tip cu dumele la el si am un nume prin Timisoara dar totusi fetele ma evita am avut o singura prietena si aia m-a lasat si nici pana acum nu stiu de ce, oare din cuza ca is enervant sau de ce?, aveti voi un raspuns?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu te crezi smecher si mistocar, ele te vad doar ca un mitocan

| Wøodenpints a răspuns:

Tu nu ești nici șmecher, nici miștocar. Ești doar un libidinos care se crede amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil pentru ca esti un incult care vorbeste cu "is" si foloseste cuvinte gen "dume" si cum ai spus si tu poate dinc auza ca prea esti enervant cu atatea misto-uri ieftine.

Răspuns utilizator avertizat
| beastboy84 a răspuns:

Esti smecheras... si ceri sfaturi p TPUhappy bravo copile, ce nume ai prin Timisoara Boss de Boss? rolling on the floor))

| BrokenArrow a răspuns:

Cat de scarbos laughing

| CatalinaKaty a răspuns:

Fetele te evita deorece daca esti "mistocar" inseamna ca si pe ele le iei tot in gluma. Ar sa te lase toate fetele deorece tu esti o gluma, esti "smecher" si ceri ajutor de TpU laughing. Pe bune, eu zic sa lasi glumele la o parte si sa devii un baiat ordonat, nu un "mistocar" rolling on the floor.Hai pa! laughing

| simomih a răspuns:

Ai putea sa o intrebi pe ea..nu noi am avut o relatie cu tine, ci ea.E normal ca fetele sa nu te ia in serios cu un asa renume.Cunoaste o fata care sa iti placa si dupa incearca sa o cuceresti, sa ii arati cum esti de fapt..imprieteneste-te cu ea..si cu siguranta iti va vedea si cealalta fata.happyMult succes!