| nik_3884 a întrebat:

Salut, am o problema... nu ma impac bine cu colegele de clasa mereu fac glume pe seama mea, nu le place cum le raspund, nu ma considera de o colega, sunt un nimeni pentru ei, dar astazi au inceput si mai tare am ajuns pina la lacrimi, oare daca sunt timida trebuie sa se compoarte asa cu mine si sa ma insulte mereu?! Ajuta-ti-ma poate exista vreo solutie, poate sa ma schimb si cum sa fiu? nu stiu cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Stii ceva? Nu ar trebui sa te lasi si sa zici:"Treaca de la mine".Ia zi-le si tu ceva de dulce asa si nu mai fa tu asa. Daca vrei sa te imprietenesti cu ele trebuie sa le faci sa se certe intre ele si apoi unele vor veni la tine si apoi va impacati toate.Nu poti fi prietena cu toti odata.Incepi cu una si apoi vin si celelalte. Daca nu vrei sa fii prietena cu ele atunci macar fa-te respectata sau cel putin sa te lase in pace, dar pentru asta nu deveni clovul clasei pentru ca nu e bine.De ce sa fii timid,. musca si tu putin!

2 răspunsuri:
| Iulia20 a răspuns:

Da si eu am patit asta trebuie sa le ignori alta solutie nu e sau sa le ajuti la ceva atunci poate se impritenesc cu tine sper ca te-am ajutat fundita plzpuppy dog eyes

| StarkWolf a răspuns:

Incearca sa le faci tu de ras la ore,sa fi raspunzi sa te intelegi bine cu profesorii,sa le faci invidioase. Fi sigura pe tine! Ignorale cand se i au de tine,da-le cu flit pentru ca daca ele or sa te vada ca esti ft buna la scoala si ca raspunzi si ca sti, or sa inceapa sa se dea pe langa tine si atunci tu o sa alegi...o sa te imprietenesti cu ele si o sa faci parte din grupul lor de ratate sau o sa continui asa, o sa fi admirata de profesori si de toti si o sa fi u inseti? FUNDA?