| AnaMaraAna a întrebat:

Am o problemă.O fată vrea sa mă bată pentru ca nu i-am raspuns la telefon de mai multe ori. I-am spus mamei mele și a zis ca dacă o va prinde îi va spune ca dacă se atinge de mine merge la poliție. Dar mie îmi e frică deoarece știu ce poate și pe cine cunoaște iar eu nu știu să mă bat. Voi ce credeți ca trebe să fac?
Vă rog să mă atingeți deoarece nu vreau sa fiu bătută. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Resurrection a răspuns:

Incearca sa rezolvi problema discutand cu fata respectiva, totul se rezolva pana la urma daca persoanele sunt rationale.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

De ce te-ar bate? Vorbeste cu unul din parintii tai despre cele intamplate.

| SuntFataa a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea ( dar prin a vorbi cu ea nu ma refer la a o lasa pe ea sa te injoseasca si tu sa iti cersesti scuzele dar nici sa o iei tare sa o infuri si mai tare ). Incearca sa ii spui ca bataia nu este o solutie si mai ales o solutie pentru acest motiv care este dupa parerea mea banal. Incearca sa o faci sa gandeasca la nivel global nu local ( pentru ca probabil asa procedeaza gasca ei de prieteni dar nu toata lumea, adica serios oamenii civilizati nu se comporta astfel cu toate ca uneori se intampla sa te enerveze cineva atat de tare incat sa te abtii cu greu de la un gest necugetat dar totusi... )

| ThePuffy a răspuns:

Vorbeste cu ea... lol. Sauu, puneti unghii false, si ai una peste fata puppy dog eyes rolling on the floor)

| Misfits a răspuns:

Ia-ti un levier de marime medie
Umbla cu el peste tot, si cand o vezi, poc, l-ai scos.
N-o sa se apropiewinking Cu placere.