anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, scuze ca am scris asa mult dar sper sa raspunda cineva, cum sa incep, imi place de foarte mult timp de prietena/fosta prietena a unui prieten de al meu, dar ce simt eu pentru aceasta fata e mai mult decât o simpla afectiune, o iubesc. Eu sunt foarte timid si ea la fel, acum câteva saptamâni in urma am inceput sa vorbim amândoi zilnic doar prin mesaje, eram suta la suta sigur ca ma place deoarece am observat brusc ca ce lucruri imi plac mie ii plac si ei, ok, astazi am iesit cu asa zisul prieten al meu sa ne plimbam cu bicicleta si ne-am intalnit cu vara lui si cu fata pe care o iubesc, fosta lui prietena. S-au dus sa se plimbe si ele cu bicicletele iar prietenul meu s-a dus dupa ele iar eu am ramas singur ca de obicei, dupa ceva timp ii vad pe toti trei impreuna vorbind, probabil despre mine. Nu stiu ce sa fac, daca ii spune tot ce am vorbit noi, i-am spus niste lucruri intime, când vorbesc cu ea pare sincera, acum nu stiu ce sa fac, sa ii sterg pe amândoi din viata mea, si totusi nu pot renunta la ea pentru ca o iubesc

Răspuns Câştigător
| IoanaRoman09 a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea daca o iubesti

| albertttt23 a răspuns (pentru IoanaRoman09):

Ce rost mai are acum, deja a pus poza cu el pe Instagram?

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru albertttt23):

Si? Nu inseamna nimic

2 răspunsuri: