Frica de necunoscut? pai sa vedem ce se poate intampla intr-o bataie? iti iei pumni, dai pumni, si care se satura primul pica jos gata bataia. Vezi tu, noi suntem ca niste animale, acum el este masculul alfa, s-a dat la tine pentru ca si-a simtit teritoriul amenintat. Ar trebui sa te antrenezi, stii de ce dau boxierii in sacii aia de box? pe langa sa isi antreneze stamina, isi antreneaza reflexul muschilor, cu cat faci o miscare de mai multe ori creierul inregistreaza acea miscare si cand e nevoie sa o executi o faci din reflex. E simplu, ala vrea sa te bata, tu vrei sa nu iti iei bataie, atunci foloseste-ti pumnii ca de aia in ai.
Nu e o solutie sa bati pe cineva, dar adevarul e ca daca nu treci prin asta, nu cred ca iti invingi frica. N-ar fi rau sa incerci sa bati pe cineva in cadru organizat si legal adica prin intermediul unui sport de contact.
E alternativa la bataia de strada care e si ilegala dealtfel.Cine stie ce se poate intampla? Poate sa cada de la un pumn de al tau cu capul de bordura si sa pateasca ceva grav.Nu e de jucat cu asa ceva.Increderea in tine e totul.Si asta poti obtine prin sport.In cazul tau e de recomandat unul de contact.Bafta!
P.S.:evita-l pe coleg, inclusiv situatiile in care te-ai putea intalni cu cei de genul lui.Lasa-l cu lumea lui, tu fii cu a ta.
Salut!
am si eu o problema, cand am fost mai mic pe clasa a 5-a i-am dat la un coleg un pumn si l-am bagat in spital, apoi pe a 8-a i-am dat la altul vreo 2/3 pumni si l-am facut cu "big face"
si acum cand e vorba de bataie mi-e frica sa ma bat cu cineva mi-e frica sa il lovesc si multi au gura mare.
Un sfat/idee ceva?
Cel mai bine bea o bere doua si pe urma nu mai tremuri sa vezi atunci tupeu