| BuriedKid a întrebat:

Salut, am o problema si nu stiu cum sa ii dau de cap, am o relatie de cand eram minor cu o fata, la randul ei minora, acum 2 luni am facut 18 ani, iar fata implineste anii in mai, de cand am implinit varsta, tot incerc sa scap de ea si nu reusesc, ma tot ameninta ca se sinucide, face diverse lucruri si pur si simplu simt ca o iau razna, nu mai suport, as vrea sa stiu daca exista vreo cale sa depun vreo plangere in legatura cu asta, acum 2 ore ma ameninta ca se arunca de pe pod dupa terminarea orelor, exista vreo cale sa depun o plangere pentru santaj? in ciudat faptului ca eu sunt major, iar ea este minora?

Răspuns Câştigător
| angel09 a răspuns:

Buna! poate sufera... discuta cu ea.Si de ce vrei sa scapi de ea? Spune-i ca daca te hartuieste asa se duce si ultima farama de iubire si ca ajungi sa o dispretuiesti nimic mai mult. Discuta cu ea si spune-i sa inceteze si explica-i ca dragoste cu sila nu se poate.bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te cam tine sub papuc,nu cred ca se va sinucide, nu multi pot zambi in fata mortii... spune asa pentru ca e felul ei de a zice:"te rog, te iubesc ...nu ma lasa!".Si o minora te santajeaza? daca era ea majora si tu minorul puteai sa fcai ceva, dar asa nu prea cred.Incearca sa vorbesti cu eahappy

| Zambesc a răspuns:

Fata chiar a facut obsesie pentru tinesad Ai incercat sa ii explici, sa stai de vorba cu ea?

| Karola_Campian_1989 a răspuns:

Da desigur pai mergi la politie si depui o plangere inpotriva ei pentr-uca daca mai continu relatia cu ea nu o sa iti faca bine ci rau spui tot ce ti-a spus si ea
ok ai incredere in mine
pa pa salut