| BigDaddy a întrebat:

Salut.Am o problema sunt c-am timid si la scoala toti se luam de mine imi puneau porecle isi bateau joc de mine, imi puneau pidica si alte dastea.Imi este frica sa nu patesc asa si la liceu.Ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Sa te schimbi, laliceu nu te cunoaste nimeni si ai posibilitatea sa incepi sa arati ca nu esti o fricoasa si nu o sa se nimeni de tine.happy Asa eram si eu in generala nu vorbeam daca nu eram intrebata, dar la liceu m-am schimbat radicalhappynici mie nu imi vine sa cred. Daca cineva se ia de tine dai replica nu exagera sa nu capeti bataie dar nici sa nu taci deoarece vor face misto de tine la nesfarsit.

3 răspunsuri:
| Danutul22 a răspuns:

Asa am patit si eu in clasele 6-7, dar in a 8 mam facut asa ...mai ''smecheroi'' nu bagam lumea in seama si toate fetele vroiau sa le bag in seama dupa 4 saptamani rolling on the floor si cand ma enerva cineva nu era prea frumos. mi-am facut o reputatie de ''dur destept'' si am capatat respect...

| dem0lat0r a răspuns:

La liceu se schimba foarte multe, in special daca nu o sa ai fosti colegi cu tine. Nu te va cunoaste nimeni si poti sa te arati asa cum vrei, poti sa te schimbi, cu toate ca nu e usor. Oricum, daca o sa incepi sa te integrezi in clasa, clasa te va schimba foarte mult. Iti spun din proprie experientawinking

| gavrilalex a răspuns:

Nu trebuie decat sa te imbraci si tu mai 'cool' cum ar fi sa-ti iei o sapca de aia smechera "New York" si un tricou cu ceva inscriptionat pe el.Si sa incepi sa mergi asa in primele zile de liceu.Sti ca prima impresie conteaza.Incearca sa pari cat mai de gasca... sper ca te-am ajutat!