| SuiradBBC a întrebat:

Am o problema.Sunt indragostit de cea mai buna prietena a mea..Am fost impreuna in aceeasi clasa.Ne cunoastem de 10 ani, si I-am spus ca, imi place mult de ea, dar ea tot imi zice ca, ea tine la mine ca la un frate.Ce ar trebui sa fac? Sa o las, sa nu mai am nici o legatura cu ea?

Răspuns Câştigător
| Shontellle a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa faci nimic.Am trecut si eu prin asta ca fata si s-ar putea, fara sa vreti, sa va indepartati.De fapt, asta se va intampla.Pentru a nu suferii tu, indeparteaza-te de ea.Nu fii ca un catelus si nu te lasa purtat de val.Fii puternic.Mai sunt o gramada de fete.Nu te certa cu ea, pur si simplu nu grabii lucrurile.Be stronghappy.

4 răspunsuri:
| CarmenŞtefania98 a răspuns:

Ar trebui sa vorbești cu ea..de ce să strici o prietenie de 10 ani? ..cu timpul o să-ți treacă sentimentele față de ea. ..cu greu dar o să treacă...

| Romb3r a răspuns:

Pai,nu te distanta de ea.Baietii in general se indragostesc de prietenele lor, asa ca nu-i nimic ciudat.Nu mai incerca s-o transformi din prietena in iubita.

| syd2 a răspuns:

Buna,
Iti inteleg problema, ar fi 2 cai din care ai putea sa alegi prima este, sa o iubesti, iar a doua sa uiti de ea. Daca alegi sa o iubesti, va fi foarte greu fiindca ea nu te poate iubi ca pe un baiat, ea te iubeste ca pe un frate, si nu te va putea iubi cu adevarat. Insa daca alegi a doua cale, daca o vei lasa, atunci iti va fi mai usor, vei pastra si relatia de prietenie cu ea insa iti vei cauta alta iubita fiindca fete pe lumea asta-s milioane si poate vei gasi una potrivita. Succes. Cu drag Infante Defunte.

| L1feDRAIN a răspuns:

Daca sunteti prieteni foarte buni, nu inseamna ca te place..., te cunoaste 10 ani ca ati fost in aceeasi clasa, sigur stie cum esti tu..si isi da seama ca nu esti genul ei de om..doar sunteti prieteni ca ati fost colegi..nimic mai mult.

Las-o.