| karina2704 a întrebat:

Am o problema, sunt nehotarata. Imediat se termina clasa a8a si trebuie sa ma duc la un liceu... Si nu stiu la ce liceu sa ma duc. Nu ma pricep la mate deloooc si nici nu imi place, nici cu romana nu ma stresez. M-as duce la profilul de stiinte sociale si as vrea sa stiu ce se face acolo. Am auzit ca se fac limbi straine si romana, doar atat? Se face multa mate acolo? Se da bacul din mate dupa? Daca nu o sa imi mai placa profilul asta, cum imi aleg alt liceu/ profil? Sunt in criza de timp si nu stiu ce sa fac si nici nu as lasa sa ma repartizeze calculatorul...

Răspuns Câştigător
| Mynameis93 a răspuns:

La științe sociale o sa dai teza din română, istorie, engleză și : CLS a9-a la logică, CLS a10-a la psihologie, CLS a11-a alegere intre sociologie și economie și CLS a12-a filosofie. Faci mate până în clasa a12-a dar nu dai bacul la mate. Bacul îl dai la română,istorie și una dintre materiile de mai sus(din care dai teza)+ geografie.
La filo dai teza din română, istorie, engleză și latină. Faci mate, fizica, chimie și bio până în clasa a10-a inclusiv. Bacul îl dai ca la științe sociale. Sper că te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Tu tot enumeri ce nu-ti place. de ce nu zici si ce-ti place, ca asa iti dai seama unde e bine sa dai.

| Andreeush a răspuns:

Poți să te duci la filologie dacă nu îți place matematica.