anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema. tipica de altfel, da greu de rezolvat pentru mine. Am 15 ani, aproape si imi place un baiat pe care l-am cunoscut prin intermediul colegului meu de clasa, prietenele mele zic ca e "cocalar" dar sincer mie imi place, mi se pare simpatic >8-. Care ar fi problema? am iesit de cateva ori cu el si mi-a cam dat de inteles ca m-ar placea, numai ca acum parca ma indoiesc de lucru acesta, el crede ca suntem numai amici si ma dispera lucrul acesta.Ma cheama de foarte multe ori pe afara si ma duc, dar nu pune "acea intrebare" si parca ma dispera.Ar mai fi o faza... eu sunt intr-un liceu "mai de prestigiu " (asa sa ii zic) si mereu ma inebuneste cu treaba asta, prima data m-a mintit in privinta liceului sau... pana cand m-am prins eu si mi-a zis.Sa fie acesta un semn ca m-a mintit ca sa nu strice comunicarea?

2 răspunsuri:
| crisa_1520 a răspuns:

Esti mica. stai cuminte. profita de alte lucruri frumoase, de varsta ta. ai timp si de relatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Add `la idu sos_2426 si iti voi spune acolo mai multe daca te intereseaza happy pentru ca nu am chef aici sa ma apuc sa sscriu o gramada de randuri... daca nu... bafta happy